James Marsden si zahrá v komediálnom seriáli od Willa Ferrella, Dead to Me

17.9.2018|Ivet Kollarova|
James Marsden si zahrá v komediálnom seriáli od Willa Ferrella, Dead to Me

Streamovacia stanica Netflix spojí sily s hercom a režisérom Willom Ferrellom na produkcii 10-dielneho seriálu s prvkami čierneho humoru s názvom Dead to Me. V seriáli, ktorý sa dá popísať ako viac humorný seriál Big Little Lies, si hlavné úlohy zahrajú Christina ApplegateLinda Cardellini. Najnovšie informácie hovoria aj o obsadení hercov Jamesa MarsdenaEda Asnera.

Seriál Dead to Me sa zameriava na silné, prekvitajúce priateľstvo medzi Jen (Applegate), zronenej vdovy a voľnomyšlienkarke Judy (Cardellini), ktorá ukrýva šokujúce tajomstvo. Marsden si zahrá chlapíka a potenciálneho nápadníka Judy, ktorý navonok pôsobí sebavedomo a sčítane, ale vnútri je zraniteľný s komplikovanou minulosťou, ktorého k Judy priťahuje jej veľké srdce a otvorená myseľ.

Asner stvárni postavu Abeho, staršieho pána žijúceho v domove dôchodcov, kde Judy pracuje, a s ktorým si vďaka jeho humoru a láskavej povahe vytvoria medzi sebou špeciálne puto, ktoré im pomáha prejsť nie vždy jednoduchým životom.

O scenár k seriálu Dead to Me sa postarala Liz Feldman. O produkciu sa postarajú Feldman, Applegate, Will FerrellAdam McKay. Natáčanie seriálu je naplánované na jeseň v meste Los Angeles. 

Christina Applegate si tak zopakuje spoluprácu s Willom Ferrellom, s ktorým si zahrala vo filme AnchormanAnchorman 2: The Legend Continues, a rovnako aj s McKayom, ktorý filmy režíroval. Pre Applegate, po rôznych menších a neúspešných seriálov, to bude jej prvá veľká televízna úloha od sitcomu Ženatý so záväzkami, v ktorom si zahrala po boku Eda O’NeillaKatey Sagal, ktorý sa od roku 1987 objavoval na televíznych obrazovkách ďalších 10 rokov. 

Zdroj:  thewrap.com Foto © Carrienelson1 | Dreamstime.com

Súvisiace články