Chris Evans si zahrá v limitovanom seriáli pre Apple, Defending Jacob

21.9.2018|Ivet Kollárová|
Chris Evans si zahrá v limitovanom seriáli pre Apple, Defending Jacob

Po úlohe marvelovského Captain America sa herec Chris Evans predstaví v limitovanom dramatickom krimi seriáli Defending Jacob. Osemdielny seriál vznikne v spolupráci so streamovacou službou Apple a spoločnosťami Paramount TelevisionAnonymous Content.

Seriál je adaptáciou rovnomenného newyorského bestselleru spisovateľa Williama Landaya z roku 2012 a zameriava sa na Andyho Barbera, asistenta krajského právneho zástupcu, ktorý vyšetruje vraždu 14-ročného chlapca, a ktorý v súvislosti s tým zistí, že jeho syn je hlavný podozrivý.

Autorom seriálu Defending Jacob je Mark Bomback, ktorý pracuje aj na scenári a je výkonným producentom seriálu. O réžiu seriálu sa postará oscarovský Morten Tyldum (Kód Enigmy). Evans si tak po 18. rokoch opäť zahrá v televíznom seriáli. V roku 2000 sa objavil v dramédii stanice Fox, Opposite Sex, ktorá sa však na televíznych obrazovkách udržala len jednu sezónu.

Chris Evans si úlohu superhrdinu Captain America zopakuje ešte raz a naposledy v poslednom marvelovskom filme Avengers. Okrem toho sa pripravuje na produkciu historického hororového thrilleru The Devil All the Time.

Pre Apple predstavuje seriál Defending Jacob ďalší projekt v jeho stále sa rozširujúcom portfóliu. Stream ponúkne projekty ako Amazing Stories, Dickinson, Calls, Are You Sleeping, Central Park, Little America, Little Voice, See, či projekty od Jennifer AnistonReese Witherspoon, či režisérov Damiena ChazellaM. Night Shyamalana.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články