Seth Rogen si v novej komédii od Sony zahrá výrobcu zaváraných uhoriek

1.10.2018|Ivet Kollarova|
Seth Rogen si v novej komédii od Sony zahrá výrobcu zaváraných uhoriek

Štúdia Sony Pictures sa chystajú na opätovnú spoluprácu s hercom Sethom Rogenom na zatiaľ nepomenovanom filme. Komédia, ktorá je adaptáciou románu Sell Out magazínu New Yorker od Simona Richa sa zameriava na mladého muža, Herschela Greenbauma, ktorý v brooklynskej továrni na výrobu zaváraných uhoriek spadne do jedného z barelov a podarí sa mu vyslobodiť až o sto rokov neskôr. Vďaka kyslému nálevu nezostarol, no ocitol sa vo svete plnom hipsterov.

O scenár k filmu sa postará autor románu Simon Rich. Snímku by mal režírovať Rogenov dlhoročný priateľ a spolupracovník Brandon Trost, ktorý pri mnohých Rogenových filmov (Susedia na odstrel, The Disaster Artist) zastával funkciu kameramana. Film o „uhorkárovi“ cestujúcom v čase bude jeho režisérskym debutom.

Rogen, ktorý so štúdiami Sony spolupracoval na animovanej snímke pre dospelých Buchty a klobásy, bude snímku spoločne s Evanom GoldbergomJamesom Weaverom produkovať cez ich spoločnosť Point Grey Pictures. Začiatok natáčania zatiaľ nepomenovanej uhorkovej komédie je naplánovaný na 29. október v Pittsburghu. 

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články