Ansel Elgort si zahrá hlavnú úlohu Tonyho v muzikáli West Side Story

10.10.2018|Ivet Kollarova|
Ansel Elgort si zahrá hlavnú úlohu Tonyho v muzikáli West Side Story

Remake slávneho muzikálu, ktorý vychádza z broadwayského originálu z 1957 bude režírovať Steven Spielberg, ktorý celý rok hľadá to správne herecké obsadenie s nadaním na tanec, spev a oduševnené zobrazenie tragických protagonistov. Prvým ohláseným hercom, ktorý stvárni člena gangu Jets Tonyho, je mladík Ansel Elgort.

Príbeh muzikálu West Side Story zmodernizoval klasický príbeh Romea a Júlie, zasadil ho do New Yorku 50. rokov medzi nepriateľské gangy Jets a Sharks, mladíkov z rôznych etnických skupín. Mladík Tony, bývalý člen Jets sa zamiluje do Marie, sestry Bernarda, ktorý je lídrom Sharks, chlapcov z Portorika. Ich láska má však tragický koniec.

Broadwayský muzikál v roku 1957 prebrali k životu spisovateľ Arthur Laurents, skladateľ Leonard Bernstein a textár Stephen Sondheim. Prvú filmovú adaptáciu muzikálu v roku 1961 napísal Ernest Lehman a o réžiu sa postarala dvojica Robert WiseJerome Robbins. Nová verzia West Side Story by sa mala začať natáčať v lete 2019. O ďalšom hereckom obsadení sa naďalej rokuje.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Jaguarps | Dreamstime.com

Odporúčané články

Som legenda (I am Legend)

Som legenda (I am Legend)

Predstavte si, že na celom svete zúri vírus a vy ste imúnny. Beháte si po Manhattane ako na nejakej lúčke a okolo vás sa mení celá...
Highlighty z Comic-Con 2017

Highlighty z Comic-Con 2017

Jedna z najdôležitejších udalostí modernej pop kultúry, ktorá spája svet fantázie, science fiction a záhad so svetom filmu,...