Pokračovanie filmu Svetová vojna Z sa začne natáčať v lete 2019 s režisérom Davidom Fincherom

10.10.2018|Ivet Kollarova|
Pokračovanie filmu Svetová vojna Z sa začne natáčať v lete 2019 s režisérom Davidom Fincherom

Štúdia Paramount Pictures sa chystajú na začiatok produkcie dlhoočakávaného pokračovania hitu z roku 2013, Svetová vojna Z. Štúdia rovnako potvrdili režiséra filmu, ktorým by mal byť David FincherBrada Pitta, ktorý si zopakuje svoju úlohu z originál filmu - bývalého pracovníka OSN, ktorý sa snaží zachrániť svet pred rozširujúcou sa pandémiou, ktorá ohrozuje ľudskú populáciu. 

Pokračovanie filmu Svetová vojna Z sa začne natáčať v lete 2019 s plánovanou premiérou v roku 2020. Originál film, ktorý natočil Marc Forster, vychádza z rovnomenného románu spisovateľa Maxa Brooksa z roku 2006. Príbeh sleduje bývalého pracovníka OSN, Garryho Lana, ktorý cestuje po svete, respektíve po tom, čo z neho ostalo a snaží sa nájsť liek na zastavenie masívnej zombie pandémie, ktorá sa rozšírila po svete.

David Fincher na režisérskej stoličke pokračovania filmu Svetová vojna Z nahradil skôr ohláseného J.A. Bayonu, ktorý si odskočil natočiť pokračovanie Jurského sveta s podtitulom Zánik ríše. Momentálne prebiehajú rokovania o ďalšom hereckom obsadení a nie je isté, či sa niekto z originálu, napr. Mireille Enos, ktorá si zahrala Karin Lane, objaví aj v pokračovaní.

Skôr ako sa režisér David Fincher pustí do natáčania pokračovania filmu Svetová vojna Z, usilovne pracuje na dokončení druhej série seriálu Mindhunter pre stanicu Netflix. Brad Pitt momentálne pracuje na filme Once Upon a Time in HollywoodQuentinom Tarantinom o vražednom vyčíňaní členov tzv. Manson Family, kultu vytvoreného okolo vraha Charlesa Mansona v Los Angeles v roku 1969, pri ktorom zomrela aj tehotná manželka Romana Polanskeho, Sharon Tate.

Zdroj:  indiewire.com Foto © Jason957 | Dreamstime.com

Súvisiace články