Leonardo DiCaprio sa na novom filme opäť spojí s Martinom Scorsesem

31.10.2018|Ivet Kollárová|
Leonardo DiCaprio sa na novom filme opäť spojí s Martinom Scorsesem

Killers of the Flower Moon  je filmová adaptácia rovnomenného románu od Davida Granna, ktorú na plátna kín prinesie spoločnosť Imperative Entertainment. O réžiu snímky sa postará Martin Scorsese a hlavnú úlohu si zahrá jeho dvorný herec Leonardo DiCaprio.

Krimi dráma Killers of the Flower Moon sa odohráva v 20. rokoch v Oklahome, kde kmeň pôvodných obyvateľov Ameriky, nazývaný Osage Nation objavil pod svojou pôdou ropu, vďaka čomu sa stal jedným z najbohatších kmeňov regiónu. Tento objav vyústil do ich postupného zabíjania chamtivými bielymi obyvateľmi, ktorí chceli získať ich bohatstvo. Prípadu sa ujala novovytvorená agentúra FBI, ktorá odhalila zákerné spiknutie a jeden z najväčších zločinov, ktorý sa odohral v Americkej histórii.

O scenár k filmu Killers of the Flower Moon sa postará Eric Roth. Na produkcii filmu budú spolupracovať aj spoločnosti Sikelia ProductionsAppian Way Productions herca Leonarda DiCapria. O financie a distribúciu sa postará spoločnosť 30WEST.

Martin ScorseseLeonardom DiCapriom spolupracovali na filmoch ako Vlk z Wall Street, Prekliaty ostrov, Letec, či Gangy New Yorku. DiCaprio momentálne v LA natáča film Once Upon a Time in Hollywood režiséra Quentina Tarantina, o vražednom vyčíňaní kultu Manson Family, ktorý sa vytvoril okolo Charlesa Mansona, v roku 1969. Scorsese nedávno dokončil natáčanie životopisnej drámy The Irishman o mafiánskom zabijakovi, ktorý sa podieľal na vražde Jimmyho Hoffa. V hlavných úlohách sa predstavia Al PacinoRobert De Niro.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články