Jason Reitman bude režírovať nových Krotiteľov duchov

16.1.2019|Ivet Kollárová|

Štúdia Sony Pictures sa spoločne s režisérom Jasonom Reitmanom v tichosti pripravovali na natáčanie nového filmu Krotitelia duchov. Reitman, ktorý je synom Ivana Reitmana, režiséra originál filmu Krotitelia duchov z roku 1984, pre novinku od Sony napísal, spoločne s Gil Kenan aj scenár. 

Produkcia na snímke by sa mala začať toto leto a jej príchod do kín sa očakáva v roku 2020. Reitman chce do hlavných úloh obsadiť mladú krv, dvoch chlapcov a dve dievčatá, no nič konkrétne zatiaľ neprezradil. Či sa v novinke objavia aj herci z originál filmu, známe nie je.

Projekt nových „Krotiteľov“ dostal krycí názov Rust City a štúdia chcú s novinkou nadviazať na ďalšiu kapitolu originál príbehu z 80. rokov. Sony po prepade rebootu Krotiteľov duchov z roku 2016 (napriek tomu, že film celosvetovo zarobil 229 miliónov dolárov) v čisto ženskej zostave a s režisérom Paulom Feigom, dúfajú s novinkou vo väčší úspech a prípadné dotiahnutie sa v popularite na štúdiových rivalov DisneyWarner Bros.

Jason Reitman dosiahol svoje najväčšie úspechy s filmami Lietam v tomJuno, ktoré získali niekoľko nominácii na Oscara. Okrem toho natočil filmy ako Ďakujeme, že fajčíte, Predĺžený víkend, Tully, či najnovšie politickú drámu The Front RunnerHughom Jackmanom v hlavnej úlohe.

A cez svoju sociálnu sieť twitter Reitman poslal do sveta aj prvý teaser k toľko utajovanému filmu:

Zdroj:  variety.com Foto © Depositphotos/Sony/twitter/Itafilm

Odporúčané články