Najočakávanejšie filmy v roku 2019 - 2 časť

6.2.2019|Marko Aust|

V druhej polovici roka nás čaká ďalšia várka očakávaných filmov. Začiatkom letných prázdnin príde do kín film Spider-Man: Ďaleko od domova. Peter Parker sa so spolužiakmi vyberie na prázdniny do Európy, no miesto toho mu pohodovú dovolenku skríži zloduch Mysterio.

V júli sa dočkáme nového spracovania disneyovky Leví kráľ z roku 1994. Pôjde o vizualizačný skvost špeciálnych počítačových efektov, o čom sa môžete sami presvedčiť i v upútavke. Réžie sa chopil Jon Favreau.

O mesiac neskôr sa dočkajú fanúšikovia žánrov hororu a scifi, film Noví mutanti nás zavedie medzi päticu zmutovaných mladých ľudí, ktorí objavujú svoje schopnosti a snažia sa vymamiť zo svojich hriechov v minulosti. Na svoje si príde aj mladšie obecenstvo, do kín príde dlhoočakávané pokračovanie animovanej rozprávky zo sveta hračiek Toy Story 4.

Začiatkom októbra sa očakáva snímka Joker, o neúspešnom stand-up komikovi, ktorý sa dostane na zlé chodníčky a stáva sa z neho psychopatický zabiják. Hlavnú úlohu Jokera stvárni Joaquin Phoenix, sekundovať mu bude herecká hviezda Robert de Niro.

Novembrový mesiac bude v znamení očakávaných animovaných filmov. Jeden z nich bude o slávnej postavičke z videohier Sonic the Hedgehog, ktorú hlavne počítačovým hráčom nemusíme vôbec predstavovať. Ďalšou snímkou bude pokračovanie animáku Frozen 2.

Koncom roka bude zaiste najočakávanejším filmom Star Wars: Epizóda IX. Príbeh o Skywalkerovi sa dostáva do finále pod réžijnou taktovkou J. J. Ambramsa. 

Ako vidno, môžeme sa aj tento rok na čo tešiť. K mnohým snímkam, ktoré sa nedostali do tohoto zoznamu, sa vrátime v ďalších článkoch.

  Foto © Depositphotos

Ostatné časti

Súvisiace články