Sofia Coppola bude v novej snímke opäť režírovať Billa Murrayho

21.1.2019|Ivet Kollárová|
Sofia Coppola bude v novej snímke opäť režírovať Billa Murrayho

Netflixu, či Amazonu sa svojím prvým hraným filmom oficiálne pridáva aj spoločnosť Apple. Spolu so štúdiami A24 chystajú snímku s názvom On the Rocks, ktorú bude režírovať Sofia Coppola. V hlavných úlohách komédie o vzťahu otca a dcéry uvidíme Billa MurrayhoRashidu Jones.

Coppola, ktorá s Murraym spolupracovala na filme Stratené v preklade, napíše pre novinku štúdii A24 aj scenár. Okrem toho bude snímku aj produkovať. Jej brat Roman Coppola vystupuje ako výkonný producent snímky.

Film On the Rocks sa odohráva v New Yorku a sleduje mladú matku, ktorá sa po rokoch opäť stretáva so svojím otcom – nenapraviteľným playboyom. Začiatok natáčania filmu je naplánovaný na február. Pre spoločnosť Apple je to prvý hraný film v ich produkcii.

Spoločnosť momentálne natáča aj svoj prvý, zatiaľ nepomenovaný seriál, ktorý sa odohráva v rannej show fiktívnej televízie. Zelenú dostali hneď dve série, každá s 10 epizódami a hlavné úlohy si zahrajú Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, či Steve Carell. Seriál bude voľne vychádzať z knihy Briana Steltera „Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV“.

Bill Murray aktuálne dokončil natáčanie nového filmu Jima Jarmuscha, The Dead Don’t Die a pracuje na filme The French Dispatch režiséra Wesa Andersona.

Zdroj:  variety.com Foto © Denis Makarenko | Dreamstime.com

Súvisiace články