Chadwick Boseman si zahrá v novinke od Spika Leeho

15.2.2019|Ivet Kollárová|
Chadwick Boseman si zahrá v novinke od Spika Leeho

Film s názvom D 5 Bloods vznikne v spolupráci so streamovacou stanicou Netflix, ktorá do svojho neustále sa rozširujúceho filmového portfólia pridáva ďalší originál film od známeho režiséra.

Film sleduje vojenských veteránov z Vietnamu, ktorí sa vracajú späť do džungle, aby opäť našli svoju stratenú nevinnosť, dokázali sa vyrovnať s minulosťou a pozbierali roztrieštené kúsky svojej duše. Film pomaly finishuje výber hereckého obsadenia, v ktorom uvidíme Chadwicka Bosemana, Delroya Linda, či Jeana Reno.

Scenár k filmu napíše Spike Lee spoločne s Kevinom Wilmottom, s ktorým spolupracoval na jeho ostatnom filme BlacKkKlansman. Pre Leeho je spolupráca s Netflixom jeho prvá filmová, so stanicou už natočil seriál, remake svojho filmu s rovnomenným názvom She’s Gotta Have It.

Chadwick Boseman sa do histórie a pamätí zapísal úlohou T’Challu v minuloročnom marvelovskom megahite Čierny panter. Pamätať si ho môžeme aj z filmov 42, Get on Up, v ktorom stvárnil hudobníka Jamesa Browna, či Marshall. Ako T’Challa sa objavil aj v Avengeroch a Nekonečnej vojne a očakávať ho môžeme aj v pokračovaní s názvom Endgame.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články