Chris Hemsworth si v životopisnom filme zahrá wrestlera Hulka Hogana

21.2.2019|Ivet Kollárová|
Chris Hemsworth si v životopisnom filme zahrá wrestlera Hulka Hogana

Zatiaľ nepomenovaný projekt, ktorý sa obzrie najmä na profesionálny život wrestlera Hulka Hogana sa pripravuje v spolupráci so stanicou Netflix a režisérom Toddom Phillipsom. O scenár sa postará Scott Silver, s ktorým Phillips momentálne pracuje na filme od DC Comics The Joker, a John Pollono. Hlavnú úlohu si zahrá austrálsky herec Chris Hemsworth, ktorý vymení kladivo boha Thora za wrestlerský ring.

Snímku bude okrem režiséra Phillipsa produkovať aj samotný Hemsworth, či Bradley Cooper

Hulk Hogan, ktorý sa narodil ako Terry Gene Bollea začal s wrestlingom v 70. rokoch na Floride a postupne sa prepracoval na jedného z najznámejších zápasníkov WWF. Počas kariéry bol známy aj mnohými škandálmi, na ktoré by sa film zameriavať nemal. Naopak na mušku si vezme jeho cestu na vrchol a vznik tzv. Hulkmanie.

Film je zatiaľ v skorých štádiách príprav a jedným z jeho výkonných producentov, ako aj konzultantom bude samotný Hogan.

Chrisa Hemswortha uvidíme najbližšie opäť v úlohe Thora v pokračovaní Avengerov s názvom Endgame, ktorý príde do našich kín 25. apríla. Okrem toho ho od 13. júna uvidíme aj v štvrtom pokračovaní filmu Muži v čiernom s podtitulom Globálna hrozba.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články