Prvý trailer k filmu Spider-Man: Ďaleko od domova

6.5.2019|Ivet Kollárová|
Prvý trailer k filmu Spider-Man: Ďaleko od domova

Nebýva zvykom začínať trailer k filmu varovaním. S marvelovským novým filmom o Spider-Manovi, ktorého časti príbehu sú späté s filmom Avengers: Endgame, je toto varovanie potrebné. Takže, napriek tomu, že to povie aj Tom Holland, ak ste doposiaľ nevideli film Avengers: Endgame, nepokračujte v pozeraní traileru, prípadne len na vlastné riziko, pretože obsahuje obrovský a dosť podstatný spoiler!

Pre ostaných:

Peter Parker sa vracia ako Spider-Man v novinke s podtitulom Ďaleko od domova (Far From Home), ďalšej kapitole série Homecoming. Peter sa s kamarátmi vyberie na prázdniny do Európy, kde si chce na chvíľu oddýchnuť od povinností superhrdinu. Toto predsavzatie mu nevydrží dlho, najmä po stretnutí s Nickom Furym, ktorému sľúbi pomoc s odhalením niekoľkých útokov záhadných bytostí, ktoré vytvárajú zmätok po celom kontinente.

Vo filme, ktorý rovnako ako jeho predchodcu režíroval Jon Watts, uvidíme Toma Hollanda, Zendayu, Jona Favreaua, Samuela L. Jacksona, Cobie Smulders, Jacoba Batalona, Tonyho Revoloriho, či Marisu Tomei. V úlohe mocného Mysteria sa objaví Jake Gyllenhaal.

Film Spider-Man: Ďaleko od domova príde do našich kín 4. júla.

Zdroj:  marvel.com Foto © Depositphotos/Marvel

Súvisiace články