Robert Pattinson sa môže stať novým Batmanom

17.5.2019|Ivet Kollárová|
Robert Pattinson sa môže stať novým Batmanom

Dnes filmový svet obletela exkluzívna správa o obsadení Roberta Pattinsona do úlohy Batmana v pripravovanom filme štúdii Warner Bros.DC a režiséra Matta Reevesa.

Správa zatiaľ nie je oficiálne potvrdená žiadnou zo strán, keďže na zozname potenciálnych kandidátov na úlohu sa objavili aj mená ako Armie Hammer, Nicholas Hoult, či Aaron Taylor-Johnson. Pattinson je podľa viacerých zdrojov top kandidát a uzavretie dohody sa očakáva každým dňom. Obsadzovanie ďalších úloh pre film, konkrétne poriadneho zloducha, naďalej pokračuje.

Režisér Matt Reeves, ktorý natočil dve časti z epickej trilógie Planéta opíc, Úsvit planéty opícVojna o planétu opíc, prevzal režisérske povinnosti nového Batmana od herca Bena Afflecka, ktorý sa vzdal tohto postu v roku 2017. Affleck sa ako Batman objavil vo filmoch Batman v Superman: Úsvit spravodlivostiLiga spravodlivosti, a túto úlohu si mal zopakovať aj v samostatnom filme o netopierom mužovi, no napokon, pre bližšie nešpecifikované dôvody, odstúpil aj od tejto úlohy.

Reeves rovnako dostal voľnú ruku aj pri písaní nového scenára, ktorého poslednú verziu poskytol práve Affleck. 

Robert Pattinson, ktorý prerazil filmovou sériou Twilight ako predstaviteľ upíra Edwarda Cullena, sa momentálne teší zaslúženej umeleckej sláve vďaka filmom ako Mapy ku hviezdam, The Rover, Good Time, či novinke High Life, v ktorých dokazuje svoje pravé herecké kvality.

Film The Batman by mal mať svetovú premiéru 25. júna 2021

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články