Emile Hirsch si v komédii The Comeback Trail zahrá bo boku Roberta De Nira

22.6.2019|Ivet Kollárová|
Emile Hirsch si v komédii The Comeback Trail zahrá bo boku Roberta De Nira

O réžiu akčnej komédie s názvom The Comeback Trail sa postará George Gallo. Film, ktorý je remakom rovnomennej snímky z roku 1982, sa zameriava na filmového producenta Maxa, ktorý dlží určitú sumu peňazí jednému mafiánskemu bossovi. Do svojej najnovšej snímky, veľmi zle napísaného westernu, obsadí vyhoreného, staršieho herca so samovražednými sklonmi, Duka Montanu, len preto, aby ho počas natáčania zabil a získal tak peniaze od poisťovne.

Robert De Niro si v snímke zahrá spomínaného filmového producenta Maxa. Mafiánskeho bossa stvárni Morgan Freeman a vyhoreného herca Duka Tommy Lee Jones. Emile Hirsch si zahrá úlohu mladého a úspešného hollywoodskeho producenta, ktorý je všetko, čo Max nebol a nie je. Vo filme The Comeback Trail by si mal zahrať aj Zach Braff.

Režisér filmu George Gallo spolupracoval na scenári s Joshom Posnerom. Producentmi filmu sú Steven Tyler Sahlein, Richard Salvatore, David Ornston, Joy Sirott Hurwitz, či Julie Lott Gallo.

Emile Hirsch sa najbližšie predstaví v snímke režiséra Quentina Tarantina, Once Upon a Time in Hollywood, ktorá príde do našich kín 15. augusta. Roberta De Nira uvidíme v dvoch očakávaných filmoch, Joker režiséra Todda Philipsa, ktorý má u nás premiéru 3. októbraThe Irishman od Martina Scorseseho, ktorý by mal mať premiéru na jeseň, ako v kinách tak aj na stanici Netflix, pre ktorú je natáčaný.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články

Kráľ komédie trochu inak

Kráľ komédie trochu inak

Kráľ komédie síce nepatrí medzi medzi najlepšie a najslávnejšie diela dvojice Martin Scorsese - Robert De Niro, no svoje miesto vo filmovej...
Robert De Niro v trileri Stone

Robert De Niro v trileri Stone

BRATISLAVA 7. mája (WEBNOVINY) - Robert De Niro a Edward Norton si zahrajú v nezávislom psychologickom trileri Stone v réžii Johna Currana....