V reboote filmovej série Saw si zahrá aj Samuel L. Jackson

12.7.2019|Ivet Kollárová|
V reboote filmovej série Saw si zahrá aj Samuel L. Jackson

Herec Chris Rock sa pustil do prerábky známeho psychologicko-hororového franchisu Saw. A s postupujúcou produkciou novinky od štúdii Lionsgate sa odkrýva aj vcelku zaujímavé herecké obsadenie. Okrem Rocka si vo filme zahrajú aj Max Minghella, Marisol Nichols a čerstvo ohlásený Samuel L. Jackson.

Chris Rock si v zatiaľ nepomenovanej snímke pokračovania/rebootu Saw zahrá policajného detektíva, ktorý vyšetruje sériu hrozivých zločinov. Jackson si zahrá jeho otca, Minghella detektíva Williama Schenka a Nichols stvárni policajnú kapitánku Angie Garza.

O scenár sa postarala dvojica Pete GoldfingerJosh Stolberg, ktorí vychádzali z príbehu napísaného samotným Chrisom Rockom. Na režisérsku stoličku si sadne Darren Lynn Bousman, ktorý natočil tri z ôsmich filmov franchisu Saw, ktoré vyšli v rokoch 2004 až 2017. 

Štúdia Lionsgate neprezradili o deji novinky veľa, no originál filmy sa sústredili na sériového vraha s prezývkou Jigsaw, ktorý vymýšľal zvrátené hry so smrteľnými pascami, do ktorých sa chytali nevinné obete, ktoré, ak chceli prežiť, museli rozlúštiť jeho hádanky. Jigsaw prehlasoval, že pasce boli navrhnuté pre morálny rozvoj každej z obetí.

Medzi výkonnými producentmi filmu sú aj Chris Rock, James Wan, ktorý režíroval prvý Saw film z roku 2004 a Leigh Whannell, ktorý napísal scenár pre tento film a aj si v ňom zahral.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články