Disney D23 Expo 2019 – trailery: The Mandalorian, Noelle, hraná verzia Lady a Tramp a Jeff Goldblum

24.8.2019|Ivet Kollárová|
Disney D23 Expo 2019 – trailery: The Mandalorian, Noelle, hraná verzia Lady a Tramp a Jeff Goldblum

Prezentácia štúdii Disney D23 Expo nebola len o marvelovských projektoch. Spomedzi veľkého množstva informácii a noviniek vystupujú do popredia prvé zverejnené trailery seriálov a filmov, ktoré otvárajú dvere novej streamovacej službe Disney+, ktorá začne vysielať 12. novembra.

The Mandalorian

DisneyLucasfilm prinesú na obrazovky nového streamu prvý hraný Star Wars seriál. Osem častí seriálu The Mandalorian režírovalo niekoľko režisérov, vrátane Taika Waititiho, Bryce Dallas Howard, Ricka Famuyiwa, či Deborah Chow. Dej seriálu sa odohráva po udalostiach z filmu Návrat Jediho, po páde Impéria a pred nárastom sily Prvého rádu.

Zameriava sa na postavu Mandaloriana, nájomného lovca, ktorý je vyslaný na misiu do ďalekej galaxie, mimo dosah vedenia Novej Republiky, aby získal tajuplnú, no veľmi vzácnu vec. Hlavnú úlohu si zahral Pedro Pascal. Okrem neho v seriáli uvidíme aj Ginu Carano, Carla Weathersa, Giancarla Esposita a ako dron IG-11 aj Taika Waititiho

Noelle

Áno, máme tu prvý náznak Vianoc. Novinka streamu Disney+ sa o vianočnú atmosféru postará o niečo skorej. Režisér Marc Lawrence režíroval Annu Kendrick ako Noelle Kringle, dcéru Santa Clausa, ktorá je plná sviatočnej nálady a nevie sa dočkať prichádzajúcich Vianoc. Úplný opak je jej brat Nick, v podaní Billa Hadera, ktorý má rodinný podnik prevziať od otca a sám sa má stať Santa Clausom.

No keď sa Nick pod náporom a stresom spojeným z vianočných príprav a jeho novej úlohy psychicky zosype, Noelle mu navrhne nech si na zregenerovanie zoberie víkend voľno. Problém nastane, keď sa Nick nevráti späť a na Severnom póle z jeho zmiznutia nastane panika. Noelle sa preto rozhodne brata nájsť, priviesť ho späť a zachrániť tak Vianoce.

Okrem dvojice KendrickHader si vo filme zahrali aj Shirley MacLaine ako elf Polly, či Billy Eichner ako čarovný IT-čkár Gabrielle Kringle.

Lady a Tramp

Štúdia Disney stále pokračujú v pláne prerobiť svoje originál animované filmy na hrané. Najnovším počinom, ktorý síce nepríde do kín, len na stream Disney+, je remake príbehu z roku 1955 o dvoch psíkoch – Rose (Lady) a Montym (Tramp), ktorí prežijú neočakávané dobrodružstvo a napriek rozdielom, sa zblížia a pochopia pravý význam domova.

Film režíroval Charlie Bean. Hlasy hlavným psíkom prepožičali Tessa ThompsonJustin Theroux. Okrem nich budeme počuť aj Janelle Monáe, Ashley Jensen, či Benedicta Wonga. Vidieť budeme Kiersey ClemonsThomasa Manna.

The World According to Jeff Goldblum

Súčasťou streamu Disney+ budú aj stanice ESPN, Hulu, či National Geographic. A práve tá posledná menovaná prinesie zvedavým divákom pohľad do mysle herca Jeffa Goldbluma. A kto ho pozná aspoň trochu vie, že to bude skutočne fascinujúce miesto.

Zdroj:  d23.com Foto © Disney/youtube/National Geographic

Súvisiace články