Jeff Goldblum, Laura Dern a Sam Neill si zahrajú vo filme Jurský svet 3

25.9.2019|Ivet Kollárová|
Jeff Goldblum, Laura Dern a Sam Neill si zahrajú vo filme Jurský svet 3

Tretiu časť zo série Jurský svet bude režírovať Colin Trevorrow, ktorý novinku o troch navrátilcoch do sveta prehistorických dinosaurov potvrdil na špeciálnom premietaní prvého filmu z roku 2015 s názvom Jurský svet.

Jeff Goldblum, Laura DernSam Neill si zopakujú svoje úlohy z klasiky z roku 1993, filmu Jurský park od Stevena Spielberga. Na plátnach kín opäť uvidíme Goldbluma ako Dr. Iana Malcoma, a budeme len dúfať v jeho nestarnúce vysvetlenie teórie chaosu, Dern si zopakuje úlohu paleobotaničky Dr. Ellie Sattler a Neill sa vráti ako paleontológ Dr. Alan Grant.

Goldblum sa objavil aj vo filme Stratený svet: Jurský park z roku 1997 a jednou scénou sa blysol aj vo filme Jurský svet: Zánik ríše z 2018. DernNeill si zahrali v Jurskom parku 3 z roku 2001. Svoje úlohy z predchádzajúcich dvoch filmov zo série Jurský svet si opäť zahrajú Bryce Dallas HowardChris Pratt.

O scenár k filmu Jurský svet 3 sa postará, spoločne s Trevorrowom aj Emily Carmichael. Trevorrow, ktorý sa podieľal aj na scenári pre Jurský svet: Zánik ríše, bude po boku Stevena Spielberga rovnako výkonným producentom novinky. 

Štúdia Universal plánujú premiéru filmu Jurský svet 3 na 11. jún 2021.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články