Simon Helberg si v muzikáli ‘Annette‘ zahrá po boku Adama Drivera a Marion Cotillard

14.10.2019|Ivet Kollárová|
Simon Helberg si v muzikáli ‘Annette‘ zahrá po boku Adama Drivera a Marion Cotillard

Francúzsky režisér Leos Carax sa pustil do natáčania svojho prvého anglicky-hovoriaceho filmu. Pre streamovaciu stanicu Amazon natočí muzikál Annette s originál piesňami americkej rockovej skupiny Sparks, ktorá pre film napísala aj scenár.

Hlavné úlohy si vo filme zahrajú Adam Driver ako stand-up komik vychovávajúci dvojročnú dcérku s neočakávaným nadaním, Marion Cotillard, ktorá stvárni modernú opernú speváčku a najnovším prírastkom v hereckom obsadení je Simon Helberg, ktorý si zahrá úlohu „Dirigenta“. Vo filme by sme mali počuť spievať samotných hercov Drivera aj Cotillard. 

Okrem skupiny Sparks bude na filme spolupracovať aj uznávaný hudobný producent Marius de Vries, ktorý pracoval aj na filmoch La La Land, Bohemian RhapsodyMoulin Rouge. Ku Caraxovi sa pridá aj jeho dlhoročná spolupracovníčka, kameramanka Caroline Champetier. Film sa bude natáčať v Belgicku, Nemecku a Los Angeles. 

Film Annette by mal mať premiéru na streame Amazonu Prime Video v priebehu roku 2020.

Režiséra Leosa Caraxa charakterizujú snímky ako Boy Meets Girl, Milenci z Pont-Neuf, Tokyo!, kde natočil segment s názvom Merde, či mysteriózna fantasy dráma z roku 2012 Holy Motors. Známy je aj videami pre Carlu Bruni, či New Order.

Zdroj:  deadline.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články