Prvé trailery k Avenue 5, Sonic the Hedgehog, Servant, The Invisible Man a Emma

21.11.2019|Ivet Kollárová|

Stanica HBO, nový stream Apple TV+ a štúdia Paramount, UniversalFocus Features zverejnili prvé ukážky svojich očakávaných noviniek.

HBO – Avenue 5

Režisér Armando Iannucci má na svojom konte filmy ako Stratili sme Stalina, či The Personal History of David Copperfiel. Zároveň je autorom niekoľkých televíznych seriálov, medzi nimi aj obľúbeného komediálneho seriálu Veep. Vo všetkých jeho projektoch sa odzrkadľuje jeho unikátny zmysel pre humor. A rozhodne aj kvôli nemu sa oplatí počkať si na jeho ďalší televízny počin, komediálny sci-fi seriál Avenue 5.

Seriál sa zameriava na kapitána vesmírnej lode, Ryana Clarka, ktorý sa snaží vychádzať so svojimi kolegami z oblasti vesmírneho turizmu, ako aj následnými turistami, ktorí si užívajú svoj dovolenkový, kozmický let. V hlavných úlohách tohto nezabudnuteľného letu sa predstavia Hugh Laurie, Suzy Nakamura, Josh Gad, Rebecca Front, Nikki Amuka-Bird, či Leonora Crichlow.

Seriál Avenue 5 bude mať premiéru na stanici HBOjanuári 2020.

Paramount Pictures – Sonic The Hedgehog (Ježko Sonic)

Podľa rovnomennej, celosvetovo-obľúbenej videohry vznikol dobrodružný rodinný film o najrýchlejšom a modrom ježkovi, ktorý sa zo svojej rodnej planéty presídlil na planétu Zem. Hraná komédia s Jamesom Marsdenom, Jimom Carreym, či Benom Schwartzom, ktorý ježkovi prepožičal svoj hlas, sleduje Sonica a jeho nového, ľudského kamaráta Toma, ktorí sa snažia zabrániť démonicky zlému géniovi Dr. Robotnikovi ovládnuť svet.

Film, resp. prvý teaser k filmu zožal veľmi negatívne ohlasy, ktoré sa týkali najmä výzoru milého ježka Sonica (ktorý vyzeral naozaj hrôzostrašne), no v novom trailery je vidieť omnoho lepšia práca tímu animátorov štúdii Paramount, ktorí si tentokrát dali na Sonicovom vzhľade záležať. 

Film Sonic The Hedgehog, ktorý režíroval Jeff Fowler príde do slovenských kín 20. februára 2020.

Apple TV+ – Servant  

Nová streamovacia služba spoločnosti Apple pridáva do svojho portfólia ďalší originál projekt. Od producenta a režiséra dvoch častí M. Night Shyamalana si na obrazovkách Apple TV+ budeme môcť pozrieť hororovú drámu Servant, ktorej autorom je Tony Basgallop.

Desaťdielny seriál sleduje mladý a trochu problémový pár, ktorý čelí nevýslovnej tragédii, ktorá preverí ich manželstvo a zároveň otvorí dvere záhadnej sile, ktorá pohltí ich domov. V seriáli si zahrali Rupert Grint, Lauren Ambrose, Toby Kebbell, či Nell Tiger Free.

Prvé tri epizódy seriálu Servant bude možné sledovať na streame Apple TV+ od 28. novembra 2019.

Universal Pictures – The Invisible Man (Neviditeľný muž)

Film je inšpirovaný jednou z klasických monštruóznych postáv štúdii Universal. Remake originálu z roku 1933 (ktorý bol inšpirovaný rovnomenným sci-fi románom od H.G. Wellsa) režíroval Leigh Whannell

Príbeh sleduje Ceciliu Kass, ktorá žije v násilnom vzťahu s bohatým a brilantným vedcom a chemikom Adrianom Griffinom. Jeden večer sa jej podarí ujsť, následne zistí, že Adrian spáchal samovraždu a odkázal jej väčšinu svojho majetku. No keď sa séria záhadných udalostí zvrtne na smrtiace a život ohrozujúce, Cecilia pochybuje o Adrianovej smrti. Zaťažkávacou skúškou prejde aj je mentálne zdravia, najmä keď sa snaží všetkým dokázať, že je prenasledovaná niekým, koho nikto nevidí.

V hlavných úlohách Elisabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen, Harriet Dyer, Aldis Hodge, či Storm Reid

Film The Invisible Man má svetovú premiéru 28. februára 2020. Do našich kín dorazí 5. marca 2020.

Bonus teaser

Focus Features – Emma 

Film je adaptáciou obľúbenej rovnomennej komédie od spisovateľky Jane Austen, Emma. O réžiu sa postarala Autumn de Wilde, scenár napísala Eleanor Catton a v hlavných úlohách si zahrali Anya Taylor-Joy, Johnny Flynn, Bill Nighy, Mia Goth, Miranda Hart, Josh O’Connor, Rupert Graves, Gemma Whelan, Tanya Reynolds, či Conor Swindells.

Dramédia Emma bude mať v slovenských kinách premiéru 26. marca 2020.

Zdroj:  youtube.com Foto © Depositphotos/HBO/Apple/Paramount/Universal/FocusFeatures

Súvisiace články