V ďalších častiach Mission: Impossible si zahrú aj Shea Whigham, či Hayley Atwell

23.12.2019|Ivet Kollárová|
V ďalších častiach Mission: Impossible si zahrú aj Shea Whigham, či Hayley Atwell

Štúdia ParamountSkydance neúnavne pokračujú v prípravách na natáčanie nových častí akčného, špionážneho franchisu Mission: Impossible. Časti 78 natočí navrátivší režisér Christopher McQuarrie, ktorý sa bravúrne predstavil piatou časťou - Národ grázlov a minulý rok svoj kredit navýšil šiestou časťou, ktorá sa stala najúspešnejšou v sérii, s názvom Fallout.

Scenár k novinkám, rovnako ako pri predchádzajúcich častiach napíše McQuarrie, úlohu Ethana Hunta si zopakuje Tom Cruise a medzi nové tváre, ktoré predstaví siedma časť patria herci Shea Whigham, Hayley AtwellPom Klementieff, ktoré boli obe súčasťou filmov o Avengeroch. A už teraz je známe, že títo traja herci si zahrajú aj v ôsmej časti M:I.

Začiatok produkcie filmov, ktoré by sa mali natáčať simultánne, prípadne s menším časovým odstupom, známy zatiaľ nie je, no do úvahy pripadá začiatok roka 2020. Oba filmy sa dostanú do kín v letných mesiacoch s ročným odstupom, a to v rokoch 20212022. Detaily deja filmu, prípadne nových kaskadérskych kúskov, ktoré by prekonali tie predchádzajúce (niektorí si želajú vyslať Ethana do vesmíru) známe nie sú.

Otázni sú aj ostatní predstavitelia tímu IMF, Simon Pegg (Benji), Ving Rhames (Luther), či Rebecca Ferguson (Ilsa), ktorých účasť v nasledujúcich dvoch častiach nie je oficiálne potvrdená (zatiaľ).

Hayley Atwell preslávila úloha agentky Peggy Carter z filmov o Kapitánovi AmerikaAvengeroch, či samostatnom seriáli Agentka CarterPom Klementieff sa po filme Oldboy dostala výrazne do povedomia úlohou Mantis vo filme Strážcovia Galaxie 2 a posledných dvoch filmov zo série o Avengeroch. Shea Whigham má na svojom konte filmy ako Terapia láskou, Rýchlo a zbesilo 6, Špinavý trik, Kong: Ostrov lebiek, Prvý človek, či najnovšie Joker. Zahral si aj v seriáloch ako Fargo, Boardwalk EmpireHomecoming a spoločne s Atwell aj v seriáli Agentka Carter.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Carrienelson1 | Dreamstime.com

Súvisiace články

Comic-Con: Top Gun: Maverick trailer

Comic-Con: Top Gun: Maverick trailer

Tom Cruise prišiel do San Diega na jeden z najväčších pop-kultúrnych eventov, Comic-Con predstaviť dlhoočakávané pokračovanie filmu...