Ďalším remakom štúdii Disney bude film Bambi

25.1.2020|Ivet Kollárová|

Ak patríte k tým, ktorí obľubujú nové adaptácie disneyovských klasických animovaných rozprávok, poteší vás informácia o pripravovanej hranej verzii animovanej klasiky z roku 1942, filmu Bambi (ktorý bol piatym originálnym filmom od Walta Disneyho).

Nepôjde o klasickú hranú verziu, nová adaptácia bude skôr v štýle ostatného prerobeného Disney filmu, Leví kráľ a jeho prelomovej technológii natáčania a bude sa približovať k fotograficky realistickým záberom zvieratiek (technika, ktorá bola použitá pri remaku filmu Kniha džungle od Jona Favreau, ktorý ju pri Levom kráľovi ešte znásobil a vylepšil).

Štúdia Disney budú na novej verzii filmu Bambi spolupracovať so scenáristkami Lindsey Beer a Genevou Robertson-Dworet, ktorá ako scenáristka pracovala na filmoch ako Captain Marvel, či Tomb Raider.

Producentmi novinky budú ChrisPaul Weitzovcov spolu s Andrew Mianom za spoločnosť Depth of Field, ktorá aj počas oscarovskej sezóny slávila úspech s indie filmom The Farewell.

Bližšie informácie o režisérovi, dátume premiéry, či hereckom obsadení novej adaptácie známe nie sú.

Originál film Bambi prináša príbeh malého srnčeka, ktorý sa na pozadí tragédie, kedy prišiel o mamu, snaží vysporiadať so starosťami a radosťami života. Na ceste dospievania ho sprevádzajú jeho dvaja najlepší kamaráti z lesa, králik Thumper a skunk Flower. Film si vyslúžil tri nominácie na Oscara – za originál pieseň, hudbu a zvuk.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články