Na plátna kín sa v komédii Family Jewels vráti trio Goldie Hawn, Bette Midler a Diane Keaton

26.2.2020|Ivet Kollárová|

Štúdia New Republic Pictures pripravujú komediálnu snímku Family Jewels, v ktorej si zahrajú herečky Goldie Hawn, Bette MidlerDiane Keaton

Pre dámy to bude ako menšia stretávka zo školy. Je to totiž 24 rokov, čo si spolu zahrali odvrhnuté manželky v komédii Klub odložených žien. Začiatok produkcie filmu Family Jewels je naplánovaný ešte na tento rok. 

Režisér snímky známy zatiaľ nie je, no o scenár sa postará Peter Hoare. Príbeh filmu sa sústredí na tri ženy (stvárnené Hawn, Midler a Keaton), ktoré sú nútené stráviť spoločné Vianoce aj so svojimi deťmi a vnúčatami po tom, čo ich niekdajší manžel, za ktorého boli v minulosti všetky tri vydaté, náhle zomrel.

O produkciu filmu sa za štúdia New Republic Pictures postarajú Brian OliverBradley FischerAlan Nevins, výkonným producentom bude Tracey Nyberg. Ako dodal Oliver: „Film perfektne zapadá do nášho plánu financovať a produkovať štyri až šesť štúdiových snímok ročne, aj s ich uvedením do kín, čo nám pomôže vrátiť filmové hviezdy opäť tam kam patria – na veľké plátna“.

Z filmu Klub odložených žien sa stala nesmrteľnou scéna, v ktorej herečky spievajú známu pieseň You Don’t Own Me:

Zdroj:  variety.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články