Televízne tipy na posledný februárový víkend

28.2.2020|Marko Aust|

Tento víkend sa nesie hlavne v znamení parlamentných volieb, podaktorí strávia sobotnú noc  sledovaním predbežných výsledkov a povolebných diskusií. Určite si cez víkend nájdete i čas na nejaký dobrý film či seriál, máme tu pre vás novú várku televíznych tipov.

V piatok večer môžete zhliadnúť snímku Táto krajina nie je pre starych (22:40h, Jednotka), od bratov Ethana A Joela Coenovcov. Dostávame sa do okolia mestečka Rio Grande, kde okrem turistov či milovníkov lovu sídli aj niekoľko nebezpečných individuí z drogového podsvetia. Keď jedna skupina lovcov narazí na pár mŕtvol, ktorí evidentne zomreli násilnou smrťou, začne byť v Rio Grande poriadne horúco. Snímka získala štyroch Oscarov, písali sme aj filmovú recenziu.

Fotogaléria Táto krajina nie je pre starých (2007)Zobraziť fotogalériu »

V sobotu večer si môžete čakanie na prvé volebné výsledky skrátiť zhliadnutím snímky Domov pre neobyčajné deti slečny Peregrinovej (20:35h, JOJ) z dielne vizionárskeho režiséra Tima Burtona, ktorý sa ujal sfilmovania rovnomenného bestselleru spisovateľa Ransoma Riggsa a pripravil fantastický výlet do sveta kúziel a fantázie. Viac sa dočítate v našej filmovej recenzii.

Fotogaléria Domov pre neobyčajné deti slečny Peregrinovej (2016)Zobraziť fotogalériu »

Tip na nedeľný večer máme na klasiku Borsalino a spol. (22:05h, ČT2), kde si zahrala francúzska herecká legenda Alain Delon v úlohe Rocha Siffrediho. V tejto kriminálnej dráme Roch po únose ľudmi z Volponeho klanu utečie z Marseille do Talianska. I keď je bez priateľov i peňazí, chystá odvetnú pomstu.

Prajeme vám príjemný víkend.

  Foto © CinemArt/Tatrafilm

Súvisiace články