Trailery k novým filmom na Netflixe, Extraction a Coffee & Kareem

7.4.2020|Ivet Kollárová|

Netflix zverejnil prvú upútavku k svojej chystanej novinke, plus trailer k jednej komédii, ktorá už je k dispozícii. 

Extraction

Bratské režisérske duo JoeAnthony Russo (Avengers: Endgame) sa tentokrát rozhodli produkovať akciou nabitý napínavý thriller, ktorý nás zdvihne zo sedadiel. Chris Hemsworth si zahral vojaka Tylera Rakeho, ktorý sa vydáva na najnebezpečnejšiu misiu svojej kariéry –  musí zachrániť uneseného syna bossa medzinárodného podsvetia.

O réžiu filmu sa postaral Sam Hargrave a okrem Hemswortha uvidíme aj Davida Harboura, Golshifteh Farahani, či Rudhrakshiho Jaiswala. Na streame Netflix bude mať film premiéru 24. apríla.

Coffee & Kareem

Na odľahčenú zábavu je na Netflixe od 3. apríla k dispozícii aj táto akčná komédia, ktorú režíroval Michael DowseEdom HelmsomTaraji P. Henson v hlavných úlohách. Nevšednú dvojicu tu vytvoria 12-ročný hubatý mladík Kareem, ktorý zaplatí jednému kriminálnikovi, aby vystrašil nového priateľa jeho mamy – policajta Jamesa Coffeeho. No vtip sa vymkne spod kontroly a dvojica musí náhle utekať pred najdrsnejším drogovým kráľom v Detroite.

Okrem spomínanej dvojice si vo filme zahrali aj Terrence Little Gardenhigh, Betty Gilpin, RonReaco Lee, Andrew Bachelor, či David Alan Grier.

Zdroj:  youtube.com Foto © Depositphotos/Netflix/youtube

Súvisiace články