Televízne tipy na posledný aprilový víkend

24.4.2020|Marko Aust|

V našej pravidelnej rubrike vám opäť prinášame televízne tipy na víkend. Niektorí z vás využijú pekné víkendové počasie na prechádzky či výlety vo vašom okolí. Hlavne sa nezdržiavať na miestach, kde hrozí vysoká koncetrácia ľudí. Vo večerných hodinách si určite vyberiete nejaký dobrý film či seriál, máme tu pre vás pár televíznych tipov.

Na piatkový večer si na svoje prídu priaznivci duchárskych filmov. Snímka Žena v čiernom (22:35h, Joj Plus) bola natočená na motívy hororového románu od Susan Hillovej. Mladý právnik Kipps (Daniel Radcliffe) sa ocitne v starom sídle, ktoré začína odhaľovať svoje tajomstvá. Viac si môžete prečítať v našej filmovej recenzii.

S hercom Danielom Radcliffeom sa stretnete aj sobotnom televíznom tipe, v snímke Stratený v džungli (20:30h, Markíza). Predstaví sa v úlohe mladého Yossiho, ktorý sa na svojom dobrodružnom výlete dostane do boja o holý život. Po zmiznutí sprievodcu a rozpadnutí skupiny zostane sám v nehostinnej a drsnej amazonskej džungli. Snímka bola natočená podľa skutočného príbehu, na základe rovnomenného románu od Yossiho Ghinsberga.

Nedeľný televizny tip smeruje na historickú životopisnú drámu Danton (22:40h, Dvojka). Francúzska herecká stálica Gérard Depardieu si v tejto snímke zahral historickú postavu Dantona, ktorý sa stal politickou obeťou francúzskej revolúcie z roku 1794. Z výšin moci a závratnej kariéry padne až na dno - na popravisko.

Prajeme vám pekný víkend a dávajte si na seba pozor.

  Foto © Depositphotos

Súvisiace články