Štúdia Warner Bros. posúvajú termíny premiér filmov Tenet a Wonder Woman 1984

13.6.2020|Ivet Kollárová|
Štúdia Warner Bros. posúvajú termíny premiér filmov Tenet a Wonder Woman 1984

Dlhoočakávaná novinka Christophera Nolana, špionážny sci-fi thriller Tenet si nakoniec svoj plánovaný termín premiéry (v USA 17. júla, u nás 16. júla) neudržala. Štúdia Warner Bros. sa rozhodli posunúť premiéru filmu o dva týždne a to na 31. júl. Dôvodom sú stále uzavreté kiná a aj tí najväčší prevádzkovatelia kín v USA plánujú otvoriť svoje siete až začiatkom leta. Otáznik visí aj nad návratom divákov, keďže nie je jasné koľkí by za daných podmienok vyrazili do kín a či by tie neboli viac stratové.

Film od Nolana napriek tomu v kinách uvidíme. Warner Bros. plánujú vrátiť do kín film Počiatok a to v deň jeho 10. výročia uvedenia do kín (17. júla 2010).

Okrem filmu Tenet dostalo, už svoj druhý nový termín premiéry aj očakávané pokračovanie DC filmu v réžii Patty Jenkins, Wonder Woman 1984. Film sa z 14. augusta (u nás 13.8.) presúva na 2. október, u nás pravdepodobne na 1.10. 2020

Po týchto presunoch sa prvým veľkým hollywoodskym filmom, ktorý dorazí do kín ako prvý po karanténe, stala Disney snímka Mulan, ktorú v našich kinách uvidíme od 23. júla. Dobrou správou potešili aj naše multiplexy, ktoré ohlásili svoje znovu-otvorenie. Kiná v sieti Cinemax sa otvárajú 18. júnaCinema City otvorí svoje brány o týždeň neskôr a to 25. júna. A to všetko aj s popcornom :)

Zdroj:  variety.com Foto © Warner Bros./youtube

Súvisiace články