Brad Pitt si zahrá v thrilleri Bullet Train v réžii Davida Leitcha

8.7.2020|Ivet Kollárová|
Brad Pitt si zahrá v thrilleri Bullet Train v réžii Davida Leitcha

Štúdia Sony Pictures sa rozhodli obsadiť Brada Pitta do úlohy nájomného zabijaka v akčnom thrilleri Bullet Train. Podkladom pre film je populárna japonská kniha s názvom Maria Beetle od spisovateľa Kotaro Isaka. Režisérom snímky bude David Leitch, ktorý má na svojom konte filmy ako Hobbs & Shaw, či Atomic Blonde.

Kniha, a pravdepodobne sa bude aj film, sa zameriava na piatich zabijakov a nájomných vrahov, ktorí sa ocitajú vo vlaku z Tokia do Morioka. Keď už ostáva len pár zastávok do cieľa, zisťujú, že ich misie navzájom nijak nesúvisia. Otázkou ostáva, kto sa dostane z vlaku živý a čo ich čaká v cieľovej stanici?

Scenár k filmu Bullet Train napíše Zak Olkewicz v spolupráci s režisérom Leitchom. Niektoré zdroje film opisujú ako spojenie filmov Nebezpečná rýchlosťNon-Stop. Brad Pitt by si vo filme mal zahrať amerického zabijaka menom Ladybug.

Štúdia Sony dúfajú v začiatok natáčania filmu ešte túto jeseň, samozrejme pri dodržaní všetkých opatrení, ktoré sa zavádzajú pre bezpečné natáčanie filmov. Jedným z producentov filmu je aj režisér Antoine Fuqua, ktorý ako prvý prišiel s nápadom zrealizovať film.

Zdroj:  deadline.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články