Nové trailery: The Devil All The Time, Judas and The Black Messiah, i‘m thinkig of ending things

14.8.2020|Ivet Kollárová|

Upútavky k svojim novým očakávaným projektom zverejnili štúdia Warner Bros.Netflix, na ktorom sa dočkáme dvoch zaujímavých dramaticko-hrorových filmov a jedného sci-fi seriálu.

Netflix

i’m thinking of ending things

Charlie Kaufman ako režisér prichádza, a ťažko uveriť, len so svojím tretím celovečerným filmom (ešte mal jeden TV projekt). Po observatívne pútavom Synecdoche, New York a brilantne hĺbavej animovanej stop-motion snímke pre dospelých Anomalisa, Charlie opäť prináša svoj vyšperkovaný rukopis, no po prvý krát v hororovom šate. 

Natočený podľa rovnomennej knižnej predlohy od Iaina Reida, film sleduje mladú ženu, ktorá si nie je celkom istá svojim čerstvým vzťahom, ale napriek tomu sa vydáva na cestu so svojím novým priateľom Jakom, ktorý ju vezme na rodinnú farmu. Uväznená na farme počas snehovej búrky s Jakovými rodičmi, si mladá žena prestáva byť istá všetkým čo vedela o svojom priateľovi, sebe, či dokonca o svete samotnom. 

V hlavných úlohách vo filme, pre ktorý Charlie napísal aj scenár, si zahrali Jessie Buckley, Toni Collette, David Thewlis, Jesse Plemons, či Colby Minifie.

Film i’m thinking of ending things si môžeme na streame Netflixu pozrieť od 4. septembra 2020.

The Devil All The Time

Režisér Antonio Campos natočil svoju thrillerovú novinku podľa rovnomenného románu od Donalda Raya Pollocka. Drsné prostredie malého mestečka v Ohiu odhaľuje skorumpované a pokrivené charaktery ľudí, ktorí sa ako supy zlietajú okolo mladého muža Arvina Russella, ktorý sa pred brutalitou a neprávom snaží chrániť seba, svoju rodinu a tých, ktorých miluje.. aj za cenu toho, že sa sám vydá na zlé chodníčky. 

V hlavných úlohách Tom Holland, Robert Pattinson, Sebastian Stan, Riley Keough, Bill Skarsgard, Jason Clarke, Misa Wasikowska, Eliza Scanlen, či Haley Bennett. Režisér Antonio napísal scenár filmu so svojím bratom Paulom Camposom.

Film The Devil All The Time bude na Natflixe dostupný od 16. septembra 2020.

Away

Do tretice od Netflixu, avšak tentokrát to bude dramatický sci-fi seriál od tvorcov Jessica GoldbergAndrew Hinderaker. V hlavnej úlohe epického príbehu o láske a obetovaní uvidíme držiteľku dvoch cien Oscar, Hilary Swank.

Desať-dielny seriál sa zameriava na americkú astronautku, ktorá sa v rámci misie na medzinárodnú stanicu musí vyrovnať s odchodom od svojej rodiny. Emócie na uzde musí udržať celá medzinárodná posádka, aby ich, už aj tak nebezpečná misia neskončila tragicky.

Okrem Swank si v seriáli zahrali aj Josh Charles, Ato Essandoh, Talitha Eliana Bateman, Ray Panthaki, Mark Ivanir, či Vivian Wu.

Seriál Away má na Netflixe premiéru 4. septembra 2020.

Warner Bros.

Judas and the Black Messiah

Štúdia WB prinášajú do kín životopisnú drámu, príbeh o Fredovi Hamptonovi, aktivistovi, revolucionárovi a lídrovi politickej strany Black Panther v štáte Illinois, ktorého zradil jeho osobný bodyguard a šéf ochranky William O’Neal, ktorý sa do organizácie infiltroval ako informátor FBI výmenou za očistenie svojich kriminálnych záznamov.

V úlohe aktivistu v boji za slobodu Afro-Američanov a ukončenie policajnej brutality a bezdôvodného zabíjania Afro-Američanov, Freda Hamptona sa predstaví Daniel Kaluuya. Informátora FBI a zradcu Williama O‘Neala si zahral LaKeith Stanfield. Okrem nich vo filme uvidíme aj Jesseho Plemonsa, Dominique Fishback, Ashtona Sandersa, Algeeho Smitha, či Martina Sheena ako šéfa FBI J. Edgara Hoovera.

O réžiu sa postaral Shaka King, pre ktorého je film jeho celovečerným debutom. Jedným z producentov filmu je aj Ryan Coogler (Čierny panter, Creed, Fruitvale Station).

Film Judas and the Black Messiah plánujú štúdia WB uviesť do kín v roku 2021.

Zdroj:  youtube.com Foto © Netflix/Warner Bros./youtube

Súvisiace články