Vyšiel prvý trailer k pokračovaniu filmu Borat

2.10.2020|Ivet Kollárová|

Streamovacia spoločnosť Amazon Prime Video zverejnila prvý trailer k pokračovaniu absurdného a bláznivého filmu Borat z roku 2006. Nečakané prekvapenie dostalo názov Borat: Susbequent Moviefilm s ešte ďalším podtitulom Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakstan.

V hlavnej úlohe kazašského novinára, ktorý sa po rokoch vracia späť do Ameriky a dúfa, že sa mu podarí „darovať“ svoju dcéru niekomu blízkemu „trónu“ (niekomu z Bieleho Domu, kto je blízky Donaldovi Trumpovi), sa opäť predstaví Sacha Baron Cohen

Cohen snímku natáčal opäť v tajnosti cez toto leto a ak si pamätáte jednotku, pokračovanie bude ešte kontroverznejšie a dotýka sa tém ako americké prezidentské voľby, rasizmus, sexizmus a objaví sa aj čo to s koronou. Počas natáčania sa Cohen nabúral na viaceré podujatia, napríklad na zraz krajnej pravice, kde presvedčil zúčastnených, aby si s ním zaspievali rasistickú pieseň. Uvidíme ho v rôznych „kostýmoch“, či ako spieva pieseň o „očkovaní“ detí wuhanskou chrípkou.

Darmo pred Boratom nie je nikto v bezpečí. Film Borat 2 sa objaví na streame Amazon Prime Video 23. októbra 2020.

Zdroj:  indiewire.com Foto © Amazon Prime Video/20th Century Fox

Súvisiace články