Prvý trailer k filmu Godzilla vs. Kong

25.1.2021|Ivet Kollárová|

Štúdia Warner Bros. spoločne s Legendary prinášajú ďalší príbeh v rámci svojho „Monsterverse“ univerza. Aby sme od nich nedostávali len zlé správy, štúdia WB (pre zmenu) obšťastnili svet prvým klipom k epickému sci-fi, ktoré ponúkne ešte epickejší súboj medzi dvomi Monster legendami: GodzillouKing Kongom

Na pozadí súboja mýtických tvorov sa svet zmieta v nerovnováhe a jeho prežitie závisí na prežití ďalších podobných bytostí, dobrých aj zlých, ktoré sa tajomná sila pokúša vyhladiť z povrchu zemského. 

O réžiu filmu sa postaral Adam Wingard, ktorý mal k dispozícii scenár od Erica PearsonaMaxa Borensteina. V hlavných úlohách vo filme uvidíme Alexandra Skarsgårda, Millie Bobby Brown, Rebeccu Hall, Kyla Chandlera, Demiána Bichira, Brianyho Tyree Henryho, Shun Oguri, Eizu González, Juliana Dennisona, či Kaylee Hottle.

Film Godzilla vs. Kong je jeden z mála filmov, ktorý svoj termín premiéry filmu posunul na skorší dátum. Z 20. mája sa film presunul na 25. marec, kedy by mal prísť do našich kín (a budeme dúfať, že bude mať do akých).

Ako štúdia Warner Bros. „slávnostne“ ohlásili minulý rok, všetky ich filmy v line-upe na rok 2021 putujú v rovnaký premiérový deň aj na HBO Max (len USA územie) a film Godzilla vs. Kong nie je výnimkou (premiéra film sa v USA presunula na 31. marca). Film sa bude dať pozrieť vo formátoch 2D, 3D, IMAX a televízna obrazovka :)

Zdroj:  youtube.com Foto © Warner Bros./youtube

Súvisiace články