Daniel Radcliffe ako zloduch vo filme The Lost City of D

22.3.2021|Ivet Kollárová|

Štúdia Paramount pripravujú romantický dobrodružný film s názvom The Lost City of D, v ktorom si hlavné úlohy zahrajú Sandra BullockChanning Tatum. K ohlásenej dvojici sa podľa najnovších správ pridáva aj britský herec Daniel Radcliffe, či dvojica Patti Harrison a Da’Vine Joy Randolph.

Príbeh filmu sleduje spisovateľku romantických románov, ktorá si bola istá, že neexistuje nič horšie ako byť na knižnom turné s modelom z obálky propagovaného románu. Avšak séria udalostí vedie k ich únosu, ktorý sa postupne mení na životné dobrodružstvo a boj o prežitie v divokej džungli, čo dokazuje, že život vie byť poriadne zvláštny a oveľa viac romantickejší ako akýkoľvej jej napísaný fiktívny príbeh.

O réžiu filmu sa postará dvojica AdamAaron Neeovci. Scenár k filmu napísala Dana Fox. Jednou z producentiek filmu je aj samotná Sandra Bullock a jej produkčná spoločnosť Fortis Films

Daniel Radcliffe, si okrem úlohy vo filmovej sérii o mladom čarodejníkovi Harrym Potterovi, zahral aj vo filmoch ako Kill Your Darlings, Horns, Swiss Army Man, Victor Frankenstein, Podfukári: 2. dejstvo, Stratený v džungli, či Guns Akimbo. Aktuálne ho môžeme vidieť aj v seriáli Miracle Workers, na HBO Go pod názvom Nebo s.r.o. 

Zdroj:  variety.com Foto © Featureflash | Dreamstime.com

Súvisiace články