Timothée Chalamet sa v novom muzikáli predstaví ako mladý Willy Wonka

25.5.2021|Ivet Kollárová|
Timothée Chalamet sa v novom muzikáli predstaví ako mladý Willy Wonka

Štúdia Warner Bros prinesú na plátna kín nový pohľad na originálny príbeh mladého a excentrického majiteľa továrne na čokoládu Willyho Wonka. Film bude vychádzať z obľúbenej knižky pre deti od spisovateľa Roalda Dahla s názvom Charlie a továreň na čokoládu, ktorú napísal v roku 1964.

O réžiu muzikálu s pracovným názvom Wonka sa postará režisér Paul King, ktorý na veľké plátna priniesol príbehy medvedíka z Peru vo filmoch o Medvedíkovi Paddingtonovi (prvá aj druhá časť). Hlavnú úlohu Willyho Wonky si, po dlhých rokovaniach napokon zahrá Timothée Chalamet. Film by sa mal začať natáčať v septembri.

Postava Willyho Wonky a príbehy Oompa-Loompov vyrábajúcich cukrovinky v slávnej továrni sa stali neoddeliteľnou súčasťou kultúry. V roku 1971 sa na plátnach kín objavila prvá filmová adaptácia knižky s Genom Wilderom v hlavnej úlohe Wonky. V roku 2005 vyšla ostatná adaptácia v réžii Tima Burtona a s Johnnym Deppom a jeho ikonickým stvárnením excentrického výrobcu čokolády. 

Mladého Timothéeho Chalameta najbližšie uvidíme v epickom veľkofilme Duna v réžii Denisa Villeneuva, ktorý príde do našich kín 16. septembra. Vidieť sme ho mohli vo filmoch ako Interstellar, Daj mi tvoje meno, Lady Bird, Beautiful Boy, či Malé ženy

A ak by niekto uvažoval ako sa Timothéemu podarí „vyrovnať“ sa Johnnymu Deppovi a jeho Wonkovi, tu je ukážka ako si Timothée poradil s úlohou Nožnicovorukého Edgara, syna nám známeho Nožnicovorukého Edwarda (Depp) v reklame na známu značku auta:

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články