Miles Teller sa predstaví v seriáli The Offer o natáčaní legendárneho filmu Krstný otec

29.5.2021|Ivet Kollárová|
Miles Teller sa predstaví v seriáli The Offer o natáčaní legendárneho filmu Krstný otec

Nová streamingová platforma Paramount+ pripravuje 10-dielny dramatický seriál s názvom The Offer, ktorá sa zameriava na natáčanie legendárneho filmu Krstný otec režiséra Francisa Ford Coppolu. Hlavnú úlohu producenta spomínaného filmu Alberta Ruddyho, na ktorého sa bude seriál zameriavať stvárni herec Miles Teller. Paramount+ tak reaguje na odchod Armieho Hammera, ktorý mal pôvodne stvárniť hlavnú úlohu, ktorý z projektu odstúpil v januári po sérii sexuálnych obvinení, ktoré proti nemu vznieslo niekoľko žien.

Miles Teller bude vystupovať aj ako výkonný producent seriálu, ktorý je vyrozprávaný z pohľadu Ruddyho a jeho skúseností pri natáčaní filmu Krstný otec v roku 1972. Film, ktorý je považovaný za jeden z najlepších filmov 20. storočia, získal troch Oscarov, vrátane ceny za najlepší film, ktorú prevzal práve Ruddy ako producent filmu.

Scenár k seriálu The Offer píše Michael Tolkin, ktorý je spolu s Ruddym, Nikkim ToscanomLeslie Greif výkonnými producentmi filmu. Štúdia Paramount Television Studios seriál produkujú. O réžiu niekoľkých epizód sa postará režisér Dexter Fletcher

Dátum premiéry seriálu The Offer stanovený zatiaľ nie je. Rovnako nie sú známe ani bližšie detaily deja seriálu, či herecké obsadenie ostatných úloh.

Milesa Tellera najbližšie uvidíme v kinách v dlho-očakávanom pokračovaní filmu Top Gun s podtitulom Maverick, ktorý má u nás premiéru 18. novembra 2021.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Jaguarps | Dreamstime.com

Súvisiace články