Filmové tipy na druhý augustový víkend: krimi dráma Beckett, horor Prázdnota

13.8.2021|Marko Aust|

Pred nami je vytúžený víkend, vybrali sme pre vás pravidelnú várku filmových tipov z televízie či z streamovacích služieb.

Na piatok máme tip na akčnú krimi drámu Beckett, ktorá bude mať premiéru na streamovacej službe Netflix. Počas dovolenky v Grécku sa americký turista Beckett (John David Washington) stane po ničivej nehode terčom pátrania. Keď je nútený utekať ako o život a zúfalo sa snaží dostať cez celú krajinu na americké veľvyslanectvo, aby očistil svoje meno, napätie sa stupňuje, pretože úrady sa približujú, politické nepokoje narastajú a Beckett sa dostáva ešte hlbšie do nebezpečnej siete sprisahania.

Sobotnajší filmový tip snáď poteší fanúšikov superhrdinov, snímka Ant-Man a Wasp (20:35h, Joj) je pokračovaním novej kapitoly, kde Ant-Man a príťažlivá Wasp musia spoločne čeliť novej neodkladnej misii.

V nedeľu si prídu na svoje priaznivci hororov, hororová snímka Prázdnota (20:35h, HBO GO) začína roku 1995, a to v bhutánskych zasnežených horách nepekným nálezom prazvláštnej kostry... Následne sa ocitáme v ospalom mestečku v americkom štáte Missouri roku 2018; teenageri tu záhadne miznú a obyvatelia majú podozrenie, že to súvisí s desivou miestnou legendou.

Prajeme príjemný víkend.

  Foto © Netflix/HBO

Súvisiace články