Bondovka Nie je čas zomrieť si udržala prvé miesto v návštevnosti i v druhom týždni po uvedení

12.10.2021|Marko Aust|

Za sebou máme ďalší víkend, a následne si zosumarizujeme, ako si viedli jednotlivé snímke v druhom októbrovom otváracom víkende.

Najnovšia bondovka Nie je čas zomrieť si udržala prvé miesto v návštevnosti i v druhom týždni po uvedení do slovenských kín. Pozrelo si ju ďalších 20 018 divákov, a tržby narástli o 147 753 eur, čím celkové tržby prekročili magickú hranicu pol milióna eur. S touto snímkou sa rozlúčil v úlohe neohroženého agenta britský herec Daniel Craig. Misia na záchranu uneseného vedca sa ukáže byť oveľa zradnejšou, ako spočiatku vyzerala. Bond sa počas nej dostane na stopu záhadného zločinca, ktorý disponuje nebezpečnou novou technológiou.

Nasleduje česká komédia Zbožňovaný, ktorá v premiérovom týždni utŕžila 36 033 eur a zhliadlo ju 5 819 divákov. Obľúbený pediater Zdeněk v podaní herca Jiřího Bartošku odchádza do dôchodku, avšak už takmer 40 rokov udržuje milenecký pomer s ortopédkou Danou (Ivana Chýlková). A tá, samozrejme, očakáva, že na ňu bude mať konečne viac času. Na Zdeňka tak čakajú pekne horúce chvíľky.

Z filmových noviniek sa do prvej dvadsiatky dostali ešte dve snímky. Kriminálna dráma The Many Saints of Newark je prequelom veľmi úspešného seriálu z HBO Sopránovci. Zobrazuje mladého Anthonyho Sopranoa, dej filmu sa odohráva v 60. a 70. rokoch 20. storočia na pozadí povstania v New Jersey, zatiaľ čo napätie medzi taliansko-americkými a africko-americkými komunitami je stále väčšia. Divákov bolo 485 a tržby 3 406 eur a patrí mu 11. priečka.

Trinástu priečku získala romantická dráma Supernova. Sam a Tusker sa rozhodli stráviť nejaký čas vo svojom starom obytnom voze a počas cesty Anglickom navštívia rodinu, priateľov a miesta, na ktorých dlho neboli. Tuskerovi pred dvomi rokmi diagnostikovali počiatočnú demenciu, čo obrátilo ich životy hore nohami. Divákov bolo presne 400 a tržby 2 496 eur.

  Foto © Forum Film/Itafilm

Súvisiace články