Televízne tipy na druhý marcový víkend: Projekt Adam, Duna

11.3.2022|Marko Aust|

Prinášame filmové a televízne tipy na druhý marcový víkend. Piatky sú charakteristické zväčša filmovými premiérami na streamovacej službe Netflix, a nebude tomu inak ani tento týždeň.

Filmová novinka dobrodružná akčná komédia Projekt Adam prejednáva o pilotovi Adamovi cestujúcim v čase, ktorý sa spojí so svojím mladším ja a zosnulým otcom, aby sa vyrovnal so svojou minulosťou a zároveň zachránil budúcnosť. V hlavnej úlohe Adama sa predstaví kanadský herec Ryan Reynolds.

Na sobotu večer máme televízny tip na akčnú drámu Mulan (20:35h, Joj). Keď cisár Číny vydá nariadenie, že jeden muž z rodiny musí slúžiť v cisárskej armáde na obranu krajiny pred útočníkmi zo severu, Hua Mulan, najstaršia dcéra váženého bojovníka, zaujme miesto svojho nemocného otca. V prestrojení za muža prekonáva Hua Jun nástrahy na každom kroku svojej cesty a učí sa využívať svojej vnútornej sily a prijať svoj skutočný potenciál. Táto epická cesta z nej nielen urobí váženého bojovníka, ale vyslúži si aj rešpekt celého národa… a tiež aj hrdého otca.

Na nedeľu máme skutočnú chuťovku hlavne pre fanúšikov sci-fi, je to minuloročný jesenný kinohit veľkolepej sci-fi ságy Duna natočený podľa rovnemenného úspešného románu od Franka Herberta. O 20:00 si ju môžete pozrieť na stremovacej službe HBO Max, ktorá nahradila doterajšiu platformu HBO Go. Paul Atreides je mladý muž s výnimočným darom, ktorému bol predurčený osud, akému nemôže celkom porozumieť. Musí sa dostať na najnebezpečnejšiu planétu vesmíru, aby zaistil bezpečnú budúcnosť pre svoju rodinu a svoj ľud. 

Prajeme všetkým príjemný a pokojný víkend.

  Foto © Netflix/Continental Film

Súvisiace články