Filmové tipy na druhý aprílový víkend: Metaloví lordi, Reminiscence

8.4.2022|Marko Aust|

Pred nami je predveľkonočný aprílový víkend, máme pre vás filmové tipy hlavne na novinky v streamovacích službách.

V piatok máme tip hlavne pre mládež, nová hudobná snímka Metaloví lordi (Netflix) prejednáva o mladých outsideroch Huntera a Kevina, ktorí si myslia, že jediný spôsob, ako sa presláviť, je metal - úplne sa mu odovzdať, vyhrať súťaž kapiel a byť uctievaní ako bohovia.

Druhý tip na sobotu poteší priaznivcov majstra hororov Stephena Kinga. Idris Elba a Matthew McConaughey sa predstavia vo fantasy filme Temná veža (20:30h, Markíza) inšpirovanom rovnomennou knižnou sériou z pera Stephena Kinga. Film je príbehom pištoľníka Rolanda Deschaina, ktorý sa už roky snaží nájsť bájnu Temnú vežu. Len tá dokáže zachrániť Rolandov umierajúci svet.

Nedeľňajší tip môžu využiť predplatitelia streamovacej služby HBO Max, kde bude premiéra mysterióznej sci-fi snímky Reminiscence (20:00h). Nick Bannister (Hugh Jackman) je súkromný vyšetrovateľ, ktorý žije minulosťou. Pátra v hlbinách mysle a svojim klientom pomáha získať späť stratené spomienky. Jeho život sa navždy zmení s príchodom novej klientky Mae (Rebecca Ferguson). Hľadanie a nachádzanie v jej prípade prerastie v niečo viac. A zatiaľ čo Bannister bojuje, aby vypátral pravdu o ženinom náhlom zmiznutí, odhalí násilné sprisahanie a musí si zodpovedať podstatnú otázku - ako ďaleko ste ochotní zájsť, aby ste nestratili tých, ktorých milujete?

Prajeme príjemný predveľkonočný víkend.

  Foto © Continental Film/Netflix

Súvisiace články