Stream Disney+ sa blíži na Slovensko. Láka na zvýhodnené predplatné

10.5.2022|Ivet Kollárová|

Z najúspešnejších a najžiadanejších streamov nám na Slovensku chýba už len jeden. Konkrétne ten od štúdii Walta Disneyho s názvom Disney+. A za chvíľu bude aj táto absencia len minulosťou, pretože obľúbený stream prichádza na Slovensko už 14. júna 2022. A rovnako ako stream HBO Max, láka na zvýhodnené predplatné.

Uvádzacia ponuka streamu Disney+ ponúka 12 mesiacov za cenu 8 a to v sume 63,90 Eur. Bežné mesačné predplatné je 7,99 Eur, čo predstavuje rozdiel 32 Eur. Takúto ponuku si môžete zabezpečiť predčasnou registráciou na stránke:

preview.disneyplus.com

Stream Disney+ láka na svoju originál, pôvodnú tvorbu, všetko z dielne Disney (animované, hrané, novinky ako Cruella, či Encanto, staršie Leví kráľ), Marvel (všetko z MCU, či seriály Moon Night, WandaVision, Loki), Star Wars (kultové filmy, či seriály ako Mandalorian, či Obi-Wan Kenobi), Pixar (nové filmy ako Luca, Keď sa červenám), National Geographic (pútavé dokumenty), či vybrané tituly streamu Hulu (ako napr. novinka, seriál Pam & Tommy o živote Pamely Anderson a Tommyho Leeho). 

Stream Disney+ ponúkne v rámci bežného predplatného streamovanie na 4 zariadeniach súčasne, neobmedzené sťahovanie až v 10 zariadeniach a 7 rôznych profiloch, rozlíšenie až 4K UHD a podpora Dolby Vision a Dolby Atmos. 

V porovnaní, HBO Max si môžete predplatiť za zvýhodnených 54,99 Eur na rok, alebo 6,99 Eur na mesiac (služba je dostupná aj cez rôznych operátorov, ktorí môžu ponúkať mierne odlišné ceny). Pozerať sa dá na 3 zariadeniach súčasne a vytvoriť sa dá 5 rôznych profilov. Ponuka pozostáva z titulov z produkcie Warner Bros., HBO, Max Original, DC, či Cartoon Network.

Netflix je možné predplatiť od 7,99 až do 11,99 Eur v závislosti od kvality prehrávania, počtu profilov, počtu zobrazení na rôznych zariadeniach, či iných technických vymožeností. Netflix však poslednú dobu hovorí o zrušení zdieľaného hesla a navyše plánuje spoplatniť vytvorené profily. Jeho ponuka pozostáva z originál Netflix produkcie, či filmov a seriálov vybraných štúdii, ktorých ponuka sa pravidelne obmieňa.

Na Slovensku sú taktiež dostupné streamy Amazon Prime Video za 5,99 mesačne, či Apple TV+ za 4,99 mesačne a obidva ponúkajú svoju originál produkciu. Na Prime Video sú k vzhliadnutiu aj iné staršie, či novšie tituly (filmové, seriálové) rôznych štúdii.

Pozn. redakcie: o zmenách v zdieľaní profilov a hesiel rozmýšľa aj stream Disney+..

Zdroj:  disneyplus.com Foto © Walt Disney/Disney+

Súvisiace články