Jodie Comer si zahrá v post-apokalyptickom thrilleri The End We Start From

11.5.2022|Ivet Kollárová|

Britská herečka známa najmä zo seriálu Killing Eve, či filmov ako Posledný súboj a Free Guy bude v pripravovanej novinke bojovať o prežitie a svoju rodinu. 

Post-apokalyptický thriller s názvom The End We Start From vychádza z rovnomennej novely od spisovateľky Megan Hunter (ktorá vyšla v roku 2017) a rozpráva o environmentálnej kríze, následkom ktorej sa zdvihli hladiny riek, vyliali a zatopili Londýn. V tejto situácii sledujeme aj mladú rodinu, ktorú rozdelí panika a chaos. Jodie si zahrá úlohu mladej matky, ktorá so svojím novorodencom hľadá cestu späť domov. 

Vo filme, v intímnom a poetickom zobrazení rodinného prežitia a nádeji, vystupuje do popredia úloha materstva.

Film bude režírovať Mahalia Belo. O scenár k filmu sa postará Alice Birch, scenáristka projektov ako Normal People, Boj o moc, či Lady Macbeth. Finančne a producentsky film zastrešia BBC Film, Hera Pictures, či SunnyMarch spoločnosť Benedicta Cumberbatcha, ktorý bude vystupovať ako jeden z výkonných producentov filmu, medzi ktorými je aj Jodie Comer.

O právach na film sa bude rozhodovať na nadchádzajúcom filmovom trhu v Cannes. Natáčanie filmu by malo začať už tento august.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články