Rebríček návštevnosti kín v závere júla ovládol film DC Liga superzvierat

2.8.2022|Marko Aust|

Za sebou máme mesiac júl, a prinášame prehľad ako sa darilo snímkam v slovenských kinách v závere mesiaca.

Prvé miesto si berie film DC Liga superzvierat, v uvádzacom premiérovom týždni ho zhliadlo 21 324 divákov a tržby mal 138 113 eur. Superpes Krypto a Superman sú nerozluční priatelia, ktorí zdieľajú rovnaké superschopnosti a bok po boku bojujú proti zločinu v Metropolise. Keď Supermana a zvyšok Justice League unesú, Krypto musí presvedčiť zvieraciu bandu z útulku aby pomohli mu zachrániť superhrdinov.

Snímka Mimoni 2: Zloduch prichádza v piatom týždni zostúpila na druhé miesto, divákov bolo 16 444 a tržby narástli o ďalších 110 243 eur.

Tretí stupienok patrí ďalšej filmovej novinke českej komédii Striedavka o radostiach a strastiach života po rozvode, ktorá mala v tomto otváracom týždni 13 180 divákov s tržbami 86 749 eur.

Kedže uplynulý týždeň bol na filmové novinky chudobnejší, z noviniek ešte ostala snímka Erupcia lásky, ktorá obsadila sedemnáste miesto. Počet divákov bol 229 a tržby 1 163 eur. Dokument zobrazuje love story dvoch vulkanológov Katie a Mauricea Krafftovcov, ktorí mali v živote dve vášne – seba navzájom a sopky.

  Foto © Continental Film

Súvisiace články