Oficiálny trailer k filmu Triangle of Sadness od Rubena Ōstlunda

10.8.2022|Ivet Kollárová|

V máji si z MFF Cannes odniesol hlavnú cenu Zlatú palmu pre najlepší film. Pre švédskeho režiséra Rubena Ōstlunda to je druhá Palma v kariére a druhý krát za film, ktorý si berie na mušku tzv. high society, umelecký svet, všetku absurditu s tým spojenú a vypichuje chyby v spoločnosti. Po filme Štvorec, prichádza brutálne úprimná a šialene vtipná sociálna satira Trojuholník smútku.

Výletná loď plná bohatých pasažierov, medzi nimi aj celebritný párik modelov Carl a Yaya a jedného alkohol-ľúbiaceho kapitána stroskotá na opustenom ostrove, kde sa zrazu stierajú všetky sociálne rozdiely a začína boj o prežitie. Dôležitou osobou sa zrazu stáva „obyčajná“ chyžná. Názov filmu odkazuje na oblasť na čele medzi obočím, ktoré sa zvykne „krčiť“ a robiť vrásky, čo je v dokonalom svete neprípustné :)

Vo filme si zahrali Harris Dickinson, Charlbi Dean, Vicki Berlin, Zlatko Buric, Sunnyi Melles, Alicia Eriksson, Arvin Kananian, či Oliver Ford Davies a v úlohe kapitána lode Woody Harrelson.

Film Triangle of Sadness príde do slovenských kín 29. septembra 2022.

Zdroj:  youtube.com Foto © Depositphotos/youtube/Neon

Súvisiace články

Prvý trailer k DC filmu Black Adam

Prvý trailer k DC filmu Black Adam

Štúdia Warner Bros. s pomocou herca Dwayna Johnsona dnes zverejnili prvý trailer k filmu, ktorý má zmeniť hierarchiu sily v DC Univerze....