Prvý teaser k marvelovskému filmu The Marvels – vyššie, ďalej, rýchlejšie a spoločne

11.4.2023|Ivet Kollárová|

Štúdia MarvelDisney dnes zverejnili prvú ukážku z dlho-očakávaného pokračovania filmu Captain Marvel z roku 2019, ktorý nesie názov The Marvels. Film bude v poradí tretím filmom v piatej fáze MCU, po filmoch Ant-Man and the Wasp: Quantumania, ktorý otváral 5. fázuStrážcovia galaxie Vol. 3, ktorý príde do kín začiatkom mája a bude zároveň vyvrcholením trilógie, od ktorého sa očakáva epické zakončenie osudu outsiderov, z ktorých sa stali super-hrdinovia.

Film The Marvels spojí dokopy Carol Danvers a.k.a. Captain Marvel, teenagerku Kamalu Khan, ktorá objavuje svoje nové schopnosti ako Ms. Marvel (ktoré si môžeme pozrieť v rovnomennom seriáli) a Monica Rambeau, občas prezývaná aj Photon, ktorú sme mohli bližšie spoznať v seriáli WandaVision, kde sme ju videli získať svoje schopnosti. Postava Rambeau sa objavila aj vo filme Captain Marvel, avšak ako malá dcéra pilotky Marii Rambeau, ktorá bola blízka priateľka Carol.

O réžiu filmu The Marvels sa postarala režisérka Nia DaCosta, ktorá spolupracovala na scenári s Megan McDonnell, Elissou KarasikZebom Wellsom. Film sa zameriava na naše tri super-hrdinky, ktorým sa za záhadných okolností začali miešať ich super-schopnosti. Kedykoľvek ich použijú, vymenia si medzi sebou miesta, na ktorých sa nachádzajú. Aby zistili prečo sa tak deje, trojica musí začať spolupracovať. Film je zároveň plynulým pokračovaním seriálu Ms. Marvel, na konci ktorého (v po-titulkovej scéne) boli tieto výmeny prvý krát načrtnuté.

Vo filme si hlavné úlohy z predchádzajúcich filmov a seriálov zopakujú Brie Larson ako Carol Danvers, Iman Vellani ako Kamala Khan, Teyonah Parris ako Monica Rambeau, či Samuel L. Jackson ako Nick Fury. Okrem nich vo filme uvidíme aj hercov zo seriálu Ms. Marvel, ktorí si zahrali rodičov a brata mladej Kamali – Saagar Shaikh, Zenobia ShroffMohan Kapur, či hercov Daniela Ingsa, Caroline Simonnet, Jessicu Zhou, či Parka Seo-joona.

Film The Marvels dorazí do našich kín 9. novembra 2023.

Zdroj:  marvel.com Foto © Depositphotos/youtube/Marvel Studios/Disney

Súvisiace články

Prvý trailer k DC filmu Black Adam

Prvý trailer k DC filmu Black Adam

Štúdia Warner Bros. s pomocou herca Dwayna Johnsona dnes zverejnili prvý trailer k filmu, ktorý má zmeniť hierarchiu sily v DC Univerze....