HODNOTENIE

RobertHolik
Paul Bettany je nezabudnutelny
emkey
O.o
Willweber
Velmi dobry film s perfektnym dejom a s prepracovanymi rieseniami otazok
zola
hanksove filmy nemaju chybu
matt006
guri
peto166
knihu som sice necital.. ale k filmu nemam vyhrady podla mna je to PERFEKTNY FILM nemam k tomu co dodat!!! odporucam pozriet!!!
Hattori Hanzo
pimpinela
Jednoznačne kniha lepšia ako film.Obsadenie super. zvuk super. Len možno moc urýchlene spracovanie. chcelo by to viac prepracované scény. Ale celkom dobré.No rozdruch okolo celej knihy bola pre tento film reklama na nezaplatenie. :)))
Eva
No,čakala som viac.Hlavná pointa nebola zlá,zápletka vcelku originálna,ale chýbalo tomu o čosi viac šťavy a zvratových situácií.Asi by som pridala oveľa akčnejšiu kameru.Neviem,čím to bolo,napr.keď sa v kaplnke Templárov zjavili "strážcovia" a "stará mama", samotná scéna prebehla dosť obyčajne,pýtala sa mi tam nejaká akcia alebo nečakané rozuzlenie trochu inou formou.Dejová línia filmu napredovala pomaly a nemenne.Viacerí "filmári" vnímajú paralelu s Lovcami pokladov (Honbou za pokladom Templárov), čo je v konečnom dôsledku ten istý žáner.Kto však videl oba filmy,zbadá jasný rozdiel.
Marko
Na tento film som bol dost zvedavý, čítal som knihu od Dana Browna a taktiež k tomu prispel veľký záujem médií o film Da Vinciho kód. Film sa snaží verne kopírovať príbeh z knihy i keď všetko sa do filmu vtesnať nedalo. Dej filmu není nijak závratný, zaraďuje sa skôr medzi priemer. Keď si odmyslíme Monu Lisu a román Da Vinciho kód, dostaneme klasický príbeh kde hlavné postavy tvorí pár - chlap s babou, ktorí sa snažia rozlúštiť záhadu a sú na úteku pred políciou. Takýchto filmov už sme videli desiatky. Da Vinciho kód je len obalený tématikou cirkevných intríg, poloprávd, o templároch, tajomných rituálov atď, ktoré síce pôsobia vo filme efektne, ale celkovo to film nezachráni. Taktiež herecké výkony Toma Hanksa a Audrey Tautou v hlavných úlohách nie sú nijako oslnivé, radia sa medzi priemer ako celý film. Suma sumárum Da Vinciho kód dostáva 3 hviezdičky. Tí, ktorí ste nečítali knihu si môžte pridať ešte pol hviezdičky navyše.
patrik doko
je to dobrý film aj s dobrimi hercami