HODNOTENIE

emkey
O.o
Tento film sa mi strasne pacil
Willweber
Na to aky bol dobry trailer, tak mi tam chybala akcia
matt006
guri
stcharlie
ivusshik
Tento film je podľa mňa skvelý; každý kto ešte nevidel také temné, mierne katastrofické sci-fi by si ho mal pozrieť. Keď už pre nič iné, to herecké obsadenie stojí za to. Natalie Portman a hlavne Hugo Weaving s tým jeho hlbokým a charizmatickým hlasom, no bez nich by to vôbec nebolo ono. Teda hlavne bez Huga. :P
kivi11
Suhlasim ze original zvuk je potrebny.Ak sa da pozeram filmy ktore maju titulky.Dabing niekedy uberie z filmov dost velku čast.V ako Vendetta je dost dobry,uz ked vezmeme do uvahy aky ludia na tom pracuju.Chyby(?)ktory film nema chyby.Ako celovečerný film doporučujem.
pimpinela
zdá sa, že na Slovensku tento film nie je moc známi. Svädčí o tom aj fakt, že v kine sedelo dohromady asi 20 ľudí aj s topánkami :). Mne sa to celkom páčilo. Kde tu som síce zbadala slabšie miesta filmu.(niektoré efekty sa tvorcom moc nepodarili, ale nie je to žiadna katastrofa)Film v origináli je perfektný, dúfam že dabing mu moc neublíži. Najme hlasu hlavného hrdinu "agenta Smitha". To som teda zvedavá. tak sa majte a kukajte.:)