HODNOTENIE

RobertHolik
Nicolas Cage ako Ghost Rider? No preco nie.. dobre to zahral nahodou. Eva Mendes tam dost zavadzala a bola zatazou.. keby dali inu herecku tak to je lepsie.. no najhorsie na tomto filme su efekty. Nechapem ako filmy niektore mozu mat tak skvele efekty a niektore tak priserne ze sa stoho smejete. Bohuzial, keby do toho filmu viac investovali tak by bol aj lepsi. Scenar je ties obcas poloprazdny.
emkey
Willweber
Mna osobne Marvelovky nikdy nesklamu, aj ked niektore sceny mohli byt lepsie
Xloverin
Hattori Hanzo
kaprik
pol hviezdicky chiba za tich prvich 30 min. kde som sa priserne nudil.ale zvisok filmu bol skveli.
tom88
Mierne sklamanie. Táto komixovka patrí určite medzi tie slabšie, ale myslím že aj táto má niečo doseba. Niektoré zábery boli úžasné aj keď ich tam moc nebolo. Herci veľmi nevinikali a Nicolas tiež nič moc, ale čo mal robiť keď mal úlohu motorkára s večne horiacou hlavou, ktorý v noci loví démonov. Dej bol slabší a čo sa týka záporákov tak to bolo fakt slabé, veď boli úplne shitný a nevzbudzovali ani strach. Efekty boli celkom slušné, ale na tie prachy čo film stál teda mohli byť aj lepšie a mohlo ich byť viac. Akčných scén mohlo byť tiež viac. Na pobavenie tento film celkom stačí, ale kvalitnú komixovku určite nečakajte. 56%.
matt006
OReX
guri
peto166
no.. popravde cakal som od tohoto filmu viac...!!! zaciatok /cize cca 30 min/ je dost nudny a nijak zvlast neohuruje... potom ked uz kazdy vie coje a kde je a odohrava sa to v pritomnosti je to celkom dobre!!! a konec mohli dat tiez trochu napinavejsi, akcnejsi!!! ..podla mna reziser uplne prepadol!!! ...inac film sa da pozriet az na niektore pasaze...