HODNOTENIE

emkey
niki7123
Uha. Tak toto som nečakala. Tak hrozný a nudný horor som asi v živote nevidela. Škoda, tešila som sa.
guri
Podobnych vyvrazdovacich hororov je coraz viac. Stoja relativne malo, co-to zarobia v kinach a nasledne na dvd, tak sa zvycajne ocitnu v plusovych cislach. Napriek absolutnemu nedostatku logiky (najma logiky vojakov, ktori okrem ineho nechavaju svoje zbrane volne polozene pri skalach, pri stole, pri latrine) som sa aj vdaka kratkej stopazi vcelku prijemne odreagoval.
matt006
OReX
Tento film nemal uzriet svetlo sveta, tak ako bola jednotka celkom dobra, pokracovanie ide uplne opacnym smerom. Typicky dokaz snahy zarobit na uspesnosti predosleho dielu, pridanim viac obeti, a napinavych scen ale celkovo film posobi velmi lacno, hororom by som to ani nenazval akor taky triller, kde za kazdou skalou nieco vyskoci a zabije, kedze kazda obet vo filme ma akosi velmi pomale reflexy, alebo mutanti sa pohybuju rychlostou svetla, kedze ich schopnost presunu na velke vzdialenosti v priebehu okamihu su neuveritelne. Ked vytvaram mutanta, najprv si urcim jeho specifikaciu, schopnosti a moznosti a nie prisposobujem vlastnosti v kazdej scene podla potreby.
peto166
SUPER a este raz SUPER !!! Ja som videl nanestastie aj 1 ktora ma sklamala na plnej ciare!!! Nastastie 2 je odost lepsia a odporucam pozriet!!!
animaL
Jednotku som sice nevidela, takze dvojku nemam s cim porovnat, ale pre mna bol tento film napinavy, a nastastie nie az tak prilis brutalny, ale dost na to,. aby sa dal nazvat hororom. Neslo o herecku zostavu. Islo o hru mutant verzus vojak.