film Predtucha (2007)
Film Predtucha (2007)
Video (1) | Články (1)

Réžia:

Mennan Yapo

Žáner:

Dráma | Fantasy | Mysteriózny | Thriler

Krajina

USA

Slovenská premiéra:

2.8.2007 (Tatrafilm)

Pôvodný názov:

Premonition

Linda Quinn Hanson (Sandra Bullock) má nádherný dom, milujúceho manžela a dve rozkošné dcérky. Jej život je perfektný až do chvíle, keď dostane správu, že jej muž Jim (Julian McMahon) zomrel pri automobilovej nehode. Pre oddanú manželku a matku je to tým najhorším, čo si dokázala predstaviť. Otázkou však zostáva – nejde v skutočnosti iba o predstavy?

Keď sa Linda nasledujúce ráno prebudí, jej manžel je živý a zdravý. Celé nešťastie spočiatku považuje za nočnú moru, no potom sa to stane znovu – niektoré rána nachádza manžela vedľa seba, zatiaľ čo inokedy sa prebúdza ako vdova. Dni svojho života prežíva nepochopiteľne raz tak a raz inak. Lindina traumatizujúca predtucha uvedie do pohybu sled podivných udalostí, ktoré menia tok času.

Keď ju vzápätí záhadné okolnosti dovedú k zisteniu, že jej perfektný život možno nebol taký, ako sa zdalo, ocitá sa jej svet hore nohami. V zúfalej túžbe zachrániť svoju rodinu sa pustí do hektického súboja s časom a osudom, aby sa pokúsila zachovať všetko to, čo dohromady s Jimom vybudovala.