HODNOTENIE

vendel
celkom dobre
Willweber
super film, nemozem z tej sceny ked pripravoval ten elixir stastia-najlepsia scena
guri
benjedimaster
vyborny film, zatial najlepsi zo vsetkych potterov...
bella
Mne sa film velmi páčil.I ked tam nebolo vela vecí z knihy.
majkoo88
Harry Potter 6 Polovičný princ, je podľa mňa najlepšie odohratým filmom celej série HP. Scenár sa síceneponášal na knihu (ktorý som čítal 2 krát), očakával som iný začiatok aprekvapivo iný koniec. Nazačiatkusom nechápal, že prečo šiel Albus pre harryho nastanicua nie kDurslyovcom(ako v knihe) to mi tam strašne vadilo, bolsom šokovaný, u Durslyovcom by tobolo viac lepšie, alečo už. Dej bol fajn z mladýchdetí sa z rona, Hermiony aHarryho stali tennegeri, ktorýmajúproblemy z laskou apod. No ako somspomínal, nakoncibolajedna zásadná chyba,niečo tam až moc chývalo, a bolo to napätie, akozabili Albusa, alečo boj s fenixovím rádom? Ten vyčiarkli zo scenáru, šak tomal byťnajlepší j, čakal som naneho veľmi dlhoaony ma trochu sklamali!!!Za toto dávam 81 % tomuto filmu, Podľa mňa kedy somjascenárista, spravilby somtoinak.
Evangeline
Majqo
fantomas
Ďalší diel HP si opäť udržal svoju latku čo sa týka kvality spracovania. Pre fanúšikov povinnosť, pre ostatných čaká príjemná zábava z fantasy sveta čarodejníkov.
jekob
Podla mna bol film uzasny no neprekonal 4 ohnivu čašu no zasluzi si 97percent aj ked podla mna bolo oničom zjavenie sa Belatrix Lestrengovej pri brlohu to filmu ubralo tie 3 prehliadnutelné percentá najlepšie bolo podla mojho fkusu hladanie herokruxu bola to neprekonatelna scéna!!!
slavo.soch
Myslím, že táto časť filmu (knihy) je taká prechodová ale zároveň veľmi dôležitá. Je isté, že film počas celej stopáže srší humorom, ale myslím, že to vôbec nevadí. P.S.: Hattori, podobná vec sa stala aj mne. Tie decká sú otrava :)
Hattori Hanzo
Celkom v pohode, škoda že mi polku filmu neodbitné decko kopalo do sedadla. Hermiona však nesklamala a nakoniec z toho bolo slušné pokračovanie aj keď so smutným koncom.