HODNOTENIE

RobertHolik
Podla mna neni zle.. Urcite lepsie nez Doom a ine filmy podla hry. Olyphant je skvely herec, mohol ho hrat aj ineho, no vidno ze reziser a scenarista poznaju hry a robili to podla toho :)
emkey
Willweber
Dalsia herna predloha, som velmi pozitivne prekvapeny ako to zvladli.
matt006
44Misska
I ked niektory kritici odsuvaju tento film na druhu kolaj s mojho pohladu je celkom schopny.Chyba tam sice viac akcnych scen ale schalujem obsadenie hlvneho hrdinu Timothym Olyphantom.Ak mate radi hru Hitman je celkom zaujimave ho porovnavat s filmom.
guri
OReX
Pocul som a cital negativne ohlasy na tento film a tak som ocakaval to najhorsie. Na moje prekvapenie to nebolo az take zle aj ked ani skvele, taka akcna oddychovka. Do ulohy hlavneho hrdinu som pri zhliadnuti traileru skor odporucil Jasona Stathama ale po tom co som mal moznost vidiet par jeho poslednych nevydarenych skvostov, schvalujem Timothy Olyphanta :)
peto166
Tento film odporucam kazdemu kto ma rad akciu!!! Je to super film od zaciatku po konec.. mozno tomuto filmu vytknut len to (podla mojho nazoru) ze ten film mohli spravit onieco dlhsi a dat tam trosku viacej akcnych scen... inac ODPORUCAM POZRIET!!!