HODNOTENIE

emkey
zs.molnar
najlebšie zo všetkých hororových-katastrofických filmov čo som videl.perfektné/úžasné.keď som to pozeral som si myslel že sa to stalo.mal som zmiešané pocity.vedel by som otom vela hovoriť ale nato by som písal velmi velmi dlho a otom radšej hovorím, než píšem. na záver:len tak ďalej.tento film sa nedá zaplatiť,je na nezaplatenie.
matt006
Hattori Hanzo
Príšerky mi pripomínali tie z inej dimenzie v najnovšej Hmle. Skvelo hustá atmosféra na spôsob Blair Witch, no s trochu reálnejšou hrozbou. Jednu hviezdu som stiahol pre krátku minutáž a koniec, ktorý mohol byť stráviteľnejší. Aby sme ešte niečo videli, okrem tých padajúcich skál...
tom88
Toto som potreboval, konečne je tu monster movie v modernom prevedení (už len aby som videl The Host). Tešil som sa na to veľmi moc, no škoda, že som to nestihol v kine. Zážitok by bol určite ešte väčší. Natáčanie ručnou kamerou nebol zlý nápad aj keď mne to veľmi nesedí, ale beriem to. Je to po celú svoju krátku dobu dosť napínavé, teda okrem párty v NY na začiatku filmu. Dejovo film neviniká. Viniká svojou úžasnou skoro hororovou a beznádejovo ustráchanou atmosférou. Herci sú neznámi, ale sympatickí. Príšera je super, je obrovská, ničí okolie, mrakodrapy padajú ako pri teroristickom útoku, armáda do nej šije ostošesť všetkým čo má. Je to vlastne podobne ako v Godzille iba hlúpe zviera, ktoré chce zrejme nájsť pokoj, kľud, možno potravu a domov. Nikto nevie kde sa monštrum vzalo, odkiaľ prišlo a prečo...nič, nič. Vieme len toľko čo kameraman a ľudia okolo neho. Za tých 25 melónov sme teda dostali pomerne veľa kvalitnej muziky. Efekty, deštrukcia mesta je super. Je to síce iba obyčajný americký biják, no už sa nemôžem dočkať pokračovania a dúfam, že nebude iba jedno. Som veľmi potešený, ale musím uznať, že až také skvelé to zas nebolo, no ja som fakt spokojný. 85%
peto166
tak mne sa tento film velmy pacil!!! taktiez odporucam aj slabsim povaham, bo nic take strasne tam nebolo.. ;) mne sa na celom filme nepacil jedine koniec.. bo nemam rad filmy kde neviem ako to napokon dopadlo ci to prezili, ci to monstrum zabyli.. ale tak.. takze az naten koniec to bol perfektny film ktory treba videt!!!
guri
Hodnotenia by mali zacinat pozitivnymi reakciami, ale nemozem si pomoct. Zazitok mi pokazili dve veci: zaciatok a koniec. Uvodne predstavenie postav malo len nieco okolo 15 minut, ale zdalo sa to zbytocne dlhe. A zaverecne titulky mohli prist tak o 5 minut skor hned po pade na zem... Ale aby som nebol az tak negativny, ta necela hodinka medzi vyssie uvedenymi (subjektivnymi!) negativami stala za to! Najma cast z newyorkskeho metra :-) Rucna kamera, zvukova kulisa a snaha vtiahnut divaka do deja u mna zaposobila.
OReX
Ja odporucam aj slabsim povaham, nic take strasne tam nebolo. Trosku zvlastne mi bolo po zhliadnuti lebo ten obraz sa nie a nie ustalit na dlhsi casovy interval :) Mal som sice pocit autenticity ale niekedy to bolo naskodu. Film hodnotim vysoko pozitivne, cakal som nan dlho ale oplatilo sa. Prvych par minut som uz cakal kedy sa uz konecne nieco stane ale potom som sa zacinal vzivat pribehu na party a zlom prisiel v necakanom okamihu. Odtial to uz malo naozaj rychly spad. Par chybiciek krasy to malo (zenska prepichnuta roxorom, neschopna pomaly rozpravat o chvilu uz beha ako nova) inak 8/10.
Xloverin